ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ГО «ДОСТА» - хто вони? Активісти чи звичайні злочинці?

    19 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя РНС

    Вже нікого на Закарпатті не здивуєш розповідями про кримінальне минуле керівника громадського об’єднання «Доста» Павла Павлова, це рекет, вимагання, провокації, підстави, замовні «наїзди», а тепер ще й звинувачення у вбивстві. Хто ж такий, насправді, керівник «Доста» П. Павлов та члени його організації - «борці за справедливість»? Зараз спробуємо дізнатись про деяких членів цієї організації. І, так:

    Член Перечинського осередку ГО «Доста» - Пецко Роман Васильович, у 2013 році був засуджений за ст. 301 КК України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Цей мешканець Перечина балувався розповсюдженням порнографічних фото- та відео-матеріалів, тепер, достеменно невідомо, своїх чи чужих.

     

    Член Свалявського осередку ГО «Доста» - Чорней Євген Михайлович. Упродовж 2016-2017 років цей мешканець Сваляви скоїв 11 крадіжок на території м. Ужгорода, Свалявського, Берегівського та Іршавського районів. Член Воловецького осередку ГО «Доста» - Мотринець Сергій Михайлович із с. Гукливе, притягався до кримінальної відповідальності за лісопорушення (розслідування проводиться військовою прокуратурою).

     

    Член Виноградівського осередку ГО «Доста» - Ниймет Юрій Михайлович. Цей мешканець Виноградова притягався до кримінальної відповідальності за вимагання (рекет).

     

    Член Хустського осередку ГО «Доста» - Бовкун Іван Васильович, мешканець Хуста притягався до кримінальної відповідальності за спричинення тяжких тілесних ушкоджень та зґвалтування у 2009 році, а у 2015 році, цей «борець за справедливість» та «соратник» П. Павлова, знову намагався доказувати свою правоту за допомогою сили, внаслідок чого, привернув до себе увагу правоохоронців, що зафіксували з боку І. Бовкуна порушення ст.125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).

     

    Розповідаючи про організацію П. Павлова, слід згадати про керівника ГО «Армія гідності Закарпаття» Петра Горзова, якому сьогодні Закарпатським апеляційним судом змінено запобіжний захід з тримання під вартою на взяття на поруки депутатом ВР України Тарасом Пастухом. Особисто я поважаю учасників АТО та бойових дій, яким дійсно, на відміну від Павлова, являється П. Горзов, але ніхто не давав йому права займатись розбоєм з використанням вогнепальної зброї. Хто ж на самому ділі такі члени ГО «Доста» та їх керівник П. Павлов?

     

    Здається, що П. Павлов підбирає членів до своєї організації за ознаками кількості фактів порушення ними кримінального кодексу. А може П. Павлов, під благородним наміром захисту власників «євроблях» створив ГО «Доста» для прикриття своєї та членів злочинної діяльності і тиску на правоохоронні