ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Королі митниці: приховані статки полковника Качмарського

    18 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя Викривач Корупції

    Журналісти ІП «Діло» показали приховані статки митника, що бореться з корупцією.

    В елітному будинку у центральній частині Городка, що поблизу Львова, мешкає подружжя Качмарських.

    https://youtu.be/wKPD0BYqKXw

    О 9:15 ранку з подвір’я виїжджає коричнева «шкода октавія», за нею – елітний позашляховик Range Rover чорного кольору, без номерних знаків. За кермом «шкоди» впізнаємо Качмарського Володимира Миколайовича, начальника відділу оперативного реагування управління протидії митним правопорушенням Львівської митниці.

    Чорний «рендж», яким, припускаємо, керувала дружина пана Володимира – Віра Качмарська, припаркувався біля входу в овочеву базу, на вулиці Підгір’я в Городку. Будівля в 740 квадратів – її власність! Є ще одне приміщення, на 760 квадратів, де пані Віра – співвласниця, але таких дрібниць у деклараціях чиновника не знаходимо, як і автомобіль без номерних знаків, але це не дивно, з огляду на його вартість. Така машинка навіть в мінімальниій комплектації коштує від 1 мільйона гривень. На кого вона зареєстрована – дізнатись поки не змогли, вочевидь дружинам митників чіпляти номери на авто – не обов’язково. До слова, у пані Віри є ще одне авто, «хонда С-РВ», де цифри номерних знаків збігаються з тими, що на орендованій «шкоді» її чоловіка.

    Стосовно житла: сім’ї митника справді належить будинок у Городку, але не той, в якому вони живуть, а значно скромніший, лише на 145 квадратів. Окрім вищевказаного майна, сім’я володіє ще квартирою на 115 квадратів, де проживає їх 21-річний син-студент, який в гаражі паркує «фольксваген пассат» 2011 року. Не економить сім’я і на відпочинку.

     

    «Володимир Качмарський разом з родиною бізнес-класом відлетів на відпочинок в Дубаї. Лише авіапереліт на чотири особи у цю країну мінімально вартує близько 170 тис. грн, і це при офіційній річній зарплаті за минулий рік у 113,5 тис. грн. Така розкіш є дуже підозрілою для посадовця який бореться з корупцією на митниці», писали торік ЗМІ.

    Більше про покровителів Качмарського, його співробітників та кришування контрабанди – вже у грудні.

     

    Далі буде…