ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Куди вітер дме – туди й Балога йде: закарпатський нардеп виступив в підтримку Володимира Зеленського

    25 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя РНС

    Про це керівник «Єдиного Центру» повідомив на власному офіційному сайті (http://edc.org.ua/ua/news/30201_Viktor_Baloga:_Peremoga_v_pershomu_turi_Zelenskogo_-_ce_peremoga_usih,_hto_hoche_zmin/).

     

     

    «Перемога в першому турі Зеленського – це перемога усіх, хто хоче змін», - власне ці слова останні півроку терпляче вичікував виголосити Віктор Іванович Балога. «Усіх», вочевидь, малося на увазі «своїх». Подібна тактика догоджання інтересам «сильнішого» задля процвітання інтересів власних – незмінна для Балоги. Спочатку був Ющенко, згодом Порошенко, а зараз – Зеленський.

     

    ЗЕмотиви у поведінці Балоги неозброєним оком були помітні у його маріонеткових ЗМІ, які поступово і тонко тривалий період натякали в який же ж бік схилить голову Балога. Але нардеп терпляче витримав момент істини, і вочевидь, маючи елемент сумніву, дочекався остаточного виходу Володимира Зеленського у другому турі і … заявив про власну «підтримку», «перемогу» і інші підлесливі позиції, обрамлені пафосним нальотом.

     

    «В першому турі маємо перемогу не продажних порохоботів, не поетів за викликом, не агітаторів у рясах, не чиновників, які наживаються на державі, не лідерів думок, які заробляють балабольством». А простих українців, як стверджує Балога. До «простих» нардеп, вочевидь, хотів віднести себе та власну «балогокоманду», що, маючи на Закарпатті десятиліття необмеженої влади, не спромоглася зробити найпримітивнішого для області – відсутність нормальних доріг, об’єктів соціальної сфери, медицини тощо.

     

    Політична риторика закарпатського нардепа традиційно змінюється як тільки відбувається зміна керівництва країни. Згодом, поступово, синхронно зі зниженням рейтингів та авторитету провладної постаті, Балога починає схилятися до того, хто на його переконання, «кращий», «могутніший», «сильніший». Такі політичні зради традиційно на порядку денному Балоги, який любить дурити тих, кому раніше проявляв повагу, працюючи суто на рейтинг «Єдиного центру». І на таку сумну доленьку, як на граблі, стовідсотково може стати наступний Глава держави.

     

    Так і хочеться запитати у закарпатців: ви за Балогу чи за Зеленського???