ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

" манна небесна" від Рабіновича і Бойка.

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    На каналах Медведчука-Рабіновича круглодобово пропагують зниження ціни на газ на 25%, із 300 дол до 240дол., з 8550 до 6999 грн. Але це не 25% а лише 20%!!!
    Ця пропаганда розрахована на безграмотних людей! В вільному доступі нова ціна на газ для Німеччини 180-190 дол.!!!??? Чому ж Рабіновичі нас умовляють на 240 дол, обманюючи нас здешевленням??? Чому українці не можуть купляти газ по ціні Німеччини??? Я вже не озвучую ціну транзиту від Росії до Німеччини.
    Сьогоднішня ціна сформована порохом і продається Україні швейцарськими офшорами по 280-300 дол. В той час купляють газ порохові офшори по 180-190 дол., накручуючи на Україні СТО доларів, а виставляючи це як досягнення влади яка не купляє газ у Росії. Брехня!!! Газ купляється в Росії через швейцарські порохові офшори!!!
    Данне питання мусолиться круглодобово по причині необхідності заключення нового договору з Росією на десять років.
    З другого боку українців не повинна турбувати ціна російського газу, так як "Укргазвидобування" повністю перекриває потреби населення!!! Фантастичною аферою пороха є його прокладка "Нафтогаз" яка купляє український газ по 1500 гривень а продає нам по 8550, отримуючи за це мілліадні зарплати.
    Тому якщо влада Зеленського не заключить газові договори з Росією по ціні, які заключає Німеччина 120-180 дол. - то це така сама злодійська влада як і порохова!!!
    Якщо влада Зеленського не знищить злодійського посередника "Нафтогаз" з мільярдними зарплатами, то це така сама злодійська влада як і порохова!!!
    Всі рабіновичі шукають схеми газового обману, а рішення ПРОСТЕ, купляти українцям газ у "Укргазвидобування" по ціні 1500 грн.(55дол) за тисячу кубів, без аферістичних накруток!!!