ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Медицина і медики потребують негайного десятикратного збільшення фінансування.

    28 марта 2024 четверг
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Стократний розрив у заробітних платах між лікарем і судею, між лікарем і чиновником, мільйонкратний розрив у заробітній платі між лікарем і працівником "Нафтогазу" приведе до масового звільнення медиків при загрозі смертельної небезпеки, котра в першу чергу може вбити медпрацівника і його сім"ю. Майже всі лікарі Італії, перед лицем смерті відмовились від контактів із родиною і живуть у лікарнях.
    Лише хворий лікар може за сто Євро рискувати собою і своєю сім"єю перед загрозою смертельної небезпеки. А враховуючи 60% смертність у пенсіонерів, треба бути готовим до масового звільнення медпрацівників-пенсіонерів(які склають нині до 20% персоналу).
    Тому лише негайне десятикратне збільшення заробітних плат медикам зможе Україні вступити в нерівну бородьбу із фатальною пандемією.
    Чиновники десятка країн перенаправили кошти на фінансування медицини і медиків, навіть частину своїх зарплат.
    А враховуючи, що 10% хворих потребують примусової вентиляції легенів у кризовий період і катастрофічну нехватку апаратів штучного дихання, можемо прогнозувати смертність 30-40% захворівших. На нині смертність в Німеччині склала 21%(але не померли ще всі захворілі).
    Тому, лише десятикратне збільшення фінансування медицини і медичних працівників дасть можливість вступити в бій з короновірусом COV - 19.