ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МІТИНГ ПРОТЕСТУ АПЛОДУВАВ… МІСЬКОМУ ГОЛОВІ МУКАЧЕВА

    18 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя шоні

    Минулого понеділка після стихійного мітингу протесту біля стін міської Ратуші приватних підприємців, на якому міський голова Мукачева запевнив їх, що орган місцевого самоврядування – міська рада жодних репресивних дій щодо них не допустить. І учасники мітингу протесту зааплодували міському голові.

    Більше того вже обідньої пори відділ торгівлі, громадського харчування, побуту та захисту прав споживачів Мукачівського міськвиконкому спільно з радою підприємців і податківці влаштував зустріч з приватними підприємцями міста над Латорицею. Приватників в останній час турбують чутки про майбутні додаткові перевірки з боку податківців та введення нових пунктів в графі оподаткування. Заступник Мукачівського міського голови Ганна Іваницька відзначила, що

    подібна інформація призводять до непорозумінь між податківцями та приватним бізнесом.

    Деякі підприємці згадували навіть про семінари на яких доводились нові правила оподаткування. Водночас на зустрічі голова Мукачівської Регіональної ДПА Ігор Кріль запевнив всіх, що ніяких додаткових пунктів в найближчий час введено не буде, а все буде проводитись в рамках діючого законодавства. Він зазначив, що податківці будуть проводити тільки планові перевірки.

    Ще одне питання, що не дає спокійно спати приватникам, неможливість ведення податкової документації за останніми розпорядженнями Кабінету Міністрів у зв’язку з відсутністю нової форми записних книг. Ігор Кріль відзначив, що до тих пір поки не введуть в обіг нові форми книг, можна робити записи за нововведеннями в старі книги.

    Доводить до відчаю чесних підприємців також питання стихійної торгівлі біля деяких міських ринків. Ганна Іваницька зазначила, що для вирішення даного питання найближчим часом потрібні рішучі спільні кроки з боку міської влади, податківців та міліції.

    Податківці запевнили, що для узгодження позицій подібні зустрічі триватимуть і надалі.

    Ратушняк организовал брутальные проверки предпринимателей и рыночных торговцев