ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Невеселі думки з приводу сучасного українського життя…

    28 марта 2024 четверг
    Аватар пользователя uaengeditor

    У цікаву й непередбачувану епоху нам випало жити, друзі! Погодьтеся, нині в державі неординарна ситуація, яка триватиме невідомо як довго. Аналізуючи дії чинної влади роблю висновок, що навіть там, «на верху», достеменно не знають як довго триватиме карантин, і що вони далі робитимуть з країною, яка невпинно з прискоренням котиться у прірву. А те, що відбувається нині, карантином назвати можна дуже умовно, бо дії можновладців малоефективні й не спрямовані на реальну боротьбу з пандемією. Це скоріше  її  імітація, своєрідна ширма за якою влада намагається приховати свої справжні наміри й цілі, свою мету. Прийняті міри боротьби з вірусом мають декларативний характер й мало результативні. Мені здається, що ті хто нині при владі, а вони там за збігом обставин, і, сподіваюсь, ненадовго, просто вирішили скористатися ситуацією для вирішення поставлених перед ними завдань. Перш за все йдеться про «протягнення»  Верховною радою Закону про  ринок землі ( № 2178 – 10) та інших супутніх постанов та указів, що мають привести державу до дефолту. Зверніть увагу як підступно, поступово й обережно чиновники обмежували  й обмежують наші права й свободи. Вони намагаються залякати нас «смертельно» небезпечним вірусом, посіяти в наших душах страх, підозру, недовіру й ненависть одне до одного. Повинен визнати, що небезуспішно. Нажаль…Смішно дивитись на тих громадян, хто беззастережно вірить в те, що нам навіюють всілякі олігархічні телевізійні канали, які загалом, в намаганні зомбувати нас, громадян України, проявляють одностайність. А все це робиться тільки задля того, щоб роз’єднати нас, не дати нам можливості згуртуватись у боротьбі з недолугою й бездарною владою. Мусимо визнати, що таких «геніальних» реформаторів при владі ще не було! Минув рік як вони керують, але за цей період жодних позитивних змін не спостерігається! Жодна з передвиборних обіцянок не виконана! Гадаю, пам’ятаєте, що вони нам тільки не обіцяли. І народовладдя, і підтримку малого й середнього бізнесу, зниження податків, доступні кредити та багато чого іншого. Де все це?...Де обіцяні весняні посадки корупціонерів? Де ??? Слава Богу, нині вже їхня друга весна, а «посадок» як не було, так і нема. Маємо, хіба що, перманентні кадрові зміни, що аж ніяк не покращують ситуацію в країні.

     Внаслідок  «плідної» роботи нової владної коаліції маємо стрімке падіння рівня життя в країні, безробіття, страх перед майбутнім, зневіру в те, що ми можемо впливати на хід розвитку держави, можемо змінити своє майбутнє. Мабуть, саме цього «вони» й прагнуть! ( Краще б вони нічого не робили! Бо все що роблять – на шкоду нам, на шкоду інтересам України!)

    Як і попередня влада, ця теж обслуговує інтереси олігархів та, крім того, ще й закордонних магнатів, що намагаються, як і сусід зі Сходу, колонізувати Україну, перетворити її у сировинний придаток, джерело «дешевих мізків» та працьовитих рук. Доказів цьому – більше ніж достатньо. Проаналізуйте кому вигідна  ситуація, що склалася нині в державі. Хто втрачає, а хто отримує мільярдні прибутки. (???)…Хто намагається довести народ до зубожіння, зробити банкрутами фермерів та малих землевласників, поставити їх на коліна, а потім ввести у силу закон про ринок землі й скупити її за безцінь?!! Здогадуєтесь, кому це вигідно?!!

    Згадайте «ваучерну» приватизацію заводів і фабрик, коли підприємства зумисне доводили до банкрутства, а потім купували за «смішну» ціну, що була в сотні разів нижчою від вартості засобів виробництва, які належали підприємству, землі на якій ці підприємства були розташовані. В результаті заводи закривались, робітники опинялись на вулиці, а майно нажите не одним поколінням пролетарів успішно розпродавалось.

    Нажаль виявилось, що ЗЕ-команда маріонеток і неуків – нічим не краща від попередньої влади злодіїв і корупціонерів. Ба, навіть гірша! Сьогодні, очевидно, влада відстоює свої шкурні інтереси та інтереси олігархічних кланів, які за нею стоять.

    Хотілося б знати як довго це неподобство триватиме, чи не так? Впевнений – до тих пір, допоки ми будемо «вестися» на їхню пропаганду й дезінформацію, дозволятимемо маніпулювати нашою свідомістю, даючи їм можливість  й далі знущатись над нами й здоровим глуздом.

     Що робити ??? Мабуть, все таки, щось робити, а не сидіти в тісних «норах» у які нас вже загнали! (Радує і вселяє надію те, що прояви невдоволення діями наших «лідерів», попри все, зростають).

    Тож, панове, вітаю вас із закінченням епохи бідності!...Впевнено й покірно входимо в епоху злиднів (???).

     

    Володимир Мишанич