ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий політичний проект чи «букет придурків»?..

    20 апреля 2024 суббота
    Аватар пользователя Предприниматели ССТ

     

     

    Не є дивним для українського політикуму перехід різних кримінальних елементів в політику, починаючи від мерів та депутатів місцевих рад, закінчуючи парламентом. Серед таких «чесних» політиків з «темним» минулим можна назвати десятки прізвищ. Тому не дивно, чому так живемо… А обираємо ми, ведучись на дешеві провокації та інформаційні інтриги...

    Не встигли пройти позачергові вибори до Верховної Ради України, як один із таких персонажів (доречі балотувався кандидатом по 70 одномандатному виборчому округу, але пролетів, як «фанера над Парижем») заявив про намір перевести діяльність своєї громадської організації «Доста Україна» у політичну площину. Та ба більше він навіть впевнений в тому, що під час місцевих виборів 2020 року, йому вдасться  потрапити до Закарпатської обласної ради.

    Отже знайомтесь, т.зв. «активіст», майстер замовних акцій «захисник» громадськості та ярий борець з усім і «експерт» у всіх питаннях – Павло Павлов. Доречі, останнім часом Павлик, через соціальну мережу «Facebook» намагається відбілити свою «кришталево чисту» кримінальну репутацію та видати себе за жертву політичних переслідувань.

    Та постає інше логічне запитання: звідки непрацюючий нібито «затравлений» правоохоронною системою Павлик знайшов, як мінімум, пару десяток тисяч доларів (напевно придбав щасливий лотерейний квиток) на купівлю раніше створеної політичної партії для її подальшого перейменування в «Доста-Україна». Під вказаним брендом Павлов разом із своїми «борцями за справедливість» хоче потрапити у владу.

    Не забув Пашка і про своїх друзів по перу з такої собі гоп-стоп компанії Олександра Пересоляка, Ларису Ступак, Івана Данацка  та Миколу Желізняка, яких пообіцяв включити в актив своєї політсили.

    Пошіптують, що головним фінансистом можливого нового політичного проекту є екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк (відомий своїми «темними» справами 1990-х), який вирішив створити собі чергову політичну іграшку партію відеострімера Павлова «Доста-Україна».

    Далі буде…