ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Основні причини стагнації економіки Євросоюзу.

    19 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Чому падає Єуро? Чому впав ВВП Євросоюсу до нуля, вперше за 10 років? І які перспективи економічної стагнації Європи?
    Коли Трамп прийшов до влади, основним посилом його економічних реформ було переорієнтування американського бізнесу з Китаю в США. Організаціям, що перемістять бізнес були надані преференції і податкові канікули. Тисячі підприємств перемістили свій бізнес із Китаю в США, що дало економічний ріст економіки та збільшення ВВП.
    Це і спасло бізес Америки від карантінної зупинки сотень тисяч підприємств у Китаї.
    З перекиданням інвестицій США на батьківщину були звільнені бізнестериторії і підприємства Китаю, які зразу були переорієнтовані на бізнес Євросоюзу, що дало тимчасове збільшення ВВП в Європі.
    Карантінні заходи і Китаї зупинили сотні тисяч підприємств, що поставляли дешеві комплектуючі та вироби для Європи. Через що зараз зупиняються тисячі підприємств Євросоюзу.
    Стагнацію посилив потік міліонів мігрантів із Ближнього Сходу і Африки, яких треба поселити, накормити і виплатити соцдопомогу, тому що 99% мігрантів відмовляються працювати і не знають мови.
    23% населення Франції, Англії нині є легалізовані мігранти із Африки. 27% населення Німеччини - легалізовані мігранти із Туреччини.
    В мусульманських сім"ях Європи 10-15 дітей, що за 20 років приведе до зникнення Євросоюзу, до зникнення економіки (як то відбулось в ПАР), до зникнення Єврокультури і Євродуховності (як то відбулось у Косово).
    Через 20 років мусульмани будуть складати 52-54%% населення Європи, а враховуючи їхню дисципліну вони перетворять Європу в Косово, або ПАР, через демократичні вибори.
    Європу може спасти виселення сотні мільйонів мігрантів(як то планує Англія) та скорочення соціальних виплат вдвічі, що в свою чергу приведе до масових протестів та зупинки бізнесу.
    Потенціювання двух глобальних Світових катастроф може знищити економіку Європи.
    Тому рекомендую українцям переорієнтувати бізнес і активи в економіку США та валюту Америки.