ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Порошенку вже готують крісло прем'єра, - Прузовській

    25 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя Артур Прузовский

                  У разі очевидного програшу чинного президента Петра Порошенка на виборах в 2019 році для нього вже готують «тепле місце» у вигляді поста прем'єр-міністра України.

            Таку точку зору висловив польський громадський активіст Артур Прузовській, коментуючи пропозицію Володимира Гройсмана прийняти новий закон про повноваження прем'єр-міністра України.

            Адже кажучи про цей закон, зазначив експерт, Гройсман повідомив про те, що, чим більше повноважень у Кабміну і у нього самого, тим більше відповідальності, при цьому додавши, що за часів втікача Януковича в уряду забрали всі важелі впливу і зараз необхідно все повернути на свої місця, адже Україна є парламентсько-президентською республікою, а не президентсько-парламентської.

            Зміцнюючи свої повноваження, переконаний Прузовській, він готує своє крісло для кого-то другого, в сьогоднішніх українських реаліях, це може бути зроблено для Петра Олексійовича, адже судячи з усіх останніми рейтингами, його шанси на перемогу в 2019 дуже низькі.

           «Тому, я не виключаю, нікого повторення «Кремлівського варіанту» розвитку подій, коли в 2008 році президентом Росії «несподівано» став Дмитро Медведєв, а через чотири роки його місце знову зайняв Володимир Путін», - уклав А. Прузовскій