ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прогноз міждержавних відносин...

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    В ситуації, коли 71% українців основною проблемою України називають війну на Сході, тому прогнозую, що є таємна домовленість між президентами про укладення миру. Але спочатку ситуаціїя буде накалена до максимума (немотивованими призивами на війну) ... , коли 100% будуть хотіти миру.
    От тоді відбудеться зустріч президентів України і Росії і буде укладена мирова угода, котра автоматично підніме рейтинги презів до 90%! Тільки тому відбуваються особисті зустрічі з Медведчуком, де розробляється стратегія підняття рейтингів обох презів.
    Потепління міждержавних відносин приведе до зняття санкцій з Росії та обрання Порошенка на другий строк.
    Тисячі загиблих під час загострення в розрахунок не беруться. Чим більше загине - тим більша буде ціна миру, тим вищі рейтинги. Шкода, що всі бачать лише війну, звинувачуючи протилежну сторону. В той час учасники АТО говорять про зацікавленість обох сторін. АЛЕ, якщо є зацікавленість, мусить бути кінцева мета, котру бачать одиниці.
    Підтверженням слугує: зростання товарообігу між "ворогуючими" державами, половина обленерго належать російським інвесторам, всі сім нафропереробних заводів належать російським інвесторам, робота сотні російських банків на нашій території, 80% вугілля Україна купує в Росії(по схемі "Ротердам+"), 90% нафтопродуктів мають російське походження... В той час з зомбоящиків нас завіряють про енергобезпеку і енергонезалежність?