ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П'ять років за герб СРСР

    19 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Кирило Сахнюк

    Приморський суд за клопотанням СБУ посадив під домашній арешт жителя Одеси за те, що він на своїй сторінці в Facebook розмістив герб СРСР, зображення серпа, молота і п'ятикутної зірки.
    В СБУ вирішили, що дані дії цілком потрапляють під статтю 436-1 "поширення комуністичної символіки", адже згідно з їх теорією, дані публікації могли подивитися велика кількість користувачів соціальної мережі.
    На одесита завели кримінальну справу, а після провели обшук у нього вдома, в ході, якого вилучили знаряддя злочину - його персональний комп'ютер, через який він заходив в інтернет.
    Таким рішенням Україна пробила чергове дно. Володимир Зеленський продовжує політику Порошенка, переписуючи історію, намагаючись змінити генетичну пам'ять нашого народу. Це справжнісінький фашизм.
    СБУ і прокуратура наполягли на приміщенні автора публікацій під домашній арешт, хоча захист намагався переконати суд пом'якшити запобіжний захід. Однак суд став на бік обвинувачення, заборонивши підозрюваному відлучатися з дому навіть на час досудового слідства.
    Тільки задумайтеся, що такі вбивці, як Стерненко, який вбивав в прямому ефірі відпущений із залу суду, а одесита тепер очікує від 2 до 5 років позбавлення волі всього лише за публікацію символіки СРСР на своїй сторінці в Facebook.
    Все це є підсумком політики декомунізації, яка останнім часом так завзято проводиться владою.