ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рекомендації по захисту від зараження коронаровірусом 2019-СоV.

    25 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Як лікар (диплом ИВ-І №122072), який у 1983 році склав державний екзамен по "Соціальній гігієні і організації охорони здоров'я" на "відмінно", маю бачення яке відрізняється від рекомендацій нашого міністерства відносно карантинних мір.
    Рахую, що в державі в яку вільно заїзджають декілька тисяч автобусів в місяць із Італії, підтримується авіасполучення з Китаєм, вчаться тисячі студентів з Китаю, торгують десятки тисяч китайців на ринках та надана земля під огородництво громадянам Китаю, на сьогодні може бути тисячі носіїв коронаровіруса (2019-СоV). Треба враховувати, що смертність у Ірані складає 10%, у Франції 5%.
    Міністерству охорони здоровя місяць назад потрібно було починати карантинні мироприємства для всього населення, що могло зберегти життя та бюджетні кошти.
    Доказано, що прихований період (інкубаційний) може бути до одного місяця, але весь цей період людина є заразною і може інфікувати тисячі людей.
    Тому рекомендую вжити термінових заходів та запастись місячним запасом продуктів, що б в разі ооголошення строгого карантину не прийшлось бігати по пустих магазинах, що бачимо в Китаї і Італії.
    1. Тестувати на коронавірус всіх прибувших іх місць масового зараження(Ухань, Італія...)
    2. Уже сьогодні ввести 100% носіння масок, як то введено в половині Євродержав.
    3. Ввести 100% носіння окулярів, тому що зараження проходить в основному через слизові.
    4. Постійно носити біля себе кишеньковий пульверизатор, яким обробляти руки, маски з 40-70% спиртовим розчином (90% спалює шкіру).
    5. Кожний день приймати душ після повернення до дому і обробляти весь одяг паровою праскою.
    6. В приміщеннях масового скупчення населення постійно кварцувати (магазини, цехи), жилі приміщення періодично, але кожний день. Підлоги і стіни обробляти спиртовими розчинами, як обробляють у десятках країн.
    7. Не контактувати, та не держати в хаті котів і собак, які можуть принести вірус, який живе в природі до 24 годин.
    8. Держава повинна мати програму утилізації одноразових предметів (простині,маски, рушники), якими користувались хворі.
    Дома рекомендую спалювати одноразові предмети.
    Відносно якості масок. 90% масок на ринку є фальсифікатами, які виготовляються з токсичних матеріалів і можуть нанести Вам більше шкоди. В той час продаються як медичні-бактерицидні.
    При придбанні масок вимагайте сертифікат, бодай на матеріал з якого виготовлені маски.
    Тільки тканина СМС зупиняє та знищує вірус, яка використовується в хірургічних масках!!!
    Носіння тряпчаних декоративних масок, на яких вільно розмножується вірус, та через які вірус вільно проникає потрібно заборонити для носіння!