ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У ЗСУ незмінна ситуація: пияцтво, самогубства, злочинність

    19 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Кирило Сахнюк

    Бардак є характерною рисою ЗСУ. Це усвідомили вже всі, крім невиправних патріотів України. І збиток від нього, виражається в людських життях. Україна вирішила відкрити завісу над соромною таємницею вивороту армії.
    Так, згідно з даними Міноборони України на початку 2020 року у військових частинах оперативного командування «Південь», 6 солдатів загинули в результаті самогубства. Смерть трьох військових настала внаслідок необережного поводження зі зброєю, дві смерті кваліфіковані як нещасні випадки. Крім того, дві людини загинули в ДТП і одна – порушення заходів безпеки. Тільки уявіть, що в порівнянні з минулим роком число небойових втрат збільшилася на 30%.
    Таким чином статистика розкриває причини суїцидів і подій з летальним результатом. Як виявилося, всьому виною виявився алкоголь. Але якщо копнути глибше, то в наявності системні проблеми у вихованні і світосприйняття захисників країни. При детальному розборі випадків виявляється, що військовослужбовці просто кинуті. Офіцерський і сержантський склади у вихованні підлеглих участі не беруть. Таке надання самому собі призводить до таких моментів, як з'явився в одному з підрозділів ЗСУ в подарунок від «Правого Сектора» без всяких документів і маркування міномет БМ-37, завдяки несправності якого військовослужбовець отримав поранення.
    Якщо ж зайти з іншого боку, спливають ще більш цікаві моменти. Знаходять повісилися з різними каліцтвами і численними вогнепальними пораненнями. По суті, самогубства-найкращий спосіб списати "криворукість" в керівництві, знущання, самоуправство і анархію в армії, на самих же військовослужбовців. І тут велике питання до керівництва ЗСУ: ви хочете війну виграти або свою армію скоріше поховати?