ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді обурені бездоріжжям мешканці багатоповерхівки вимагають від влади дій

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Віталій Грегор

    Ініціативна група 140-квартирного будинку по вул. Миколи Боб'яка, 1, що в "Новому районі", прийшла сьогодні з вимогою щодо ремонту дорожнього покриття. Йдеться про прилеглу під'їзну дорогу до багатоповерхівки, яка не ремонтувалась з 80-х років, так і єдиного тротуару, який проходить між гіпермаркетом "Епіцентр" та бетонним парканом заводу, що тиждень тому розрили "електрики" і "забули" повернути до первісного стану.
     
    Крім того, пішохідний рух поруч автомобільною дорогою також утруднений, оскільки одну полосу, особливо ввечері, займають великогабаритні вантажівки, водії яких ще й засмічують залишки тротуару. Як наслідок, мешканці, батьки з колисками дітей, люди похилого віку, наражаються щодня на потенційну небезпеку своєму здоров'ю.


    Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак, який проводив прийом громадян, пообіцяв внести на сесію міськради вже в квітні питання включення цього ремонту в перелік першочергових. Крім того спробують долучити прилеглі підприємства ("Епіцентр" із завод "Модуль М") до відновлення блогоустрою, асфальтового покриття і заборони стоянки вантажівок.


    Якщо людей не буде почуто і дорожнє свавілля не припинить міська влада, вони залишають за собою право на громадські акції прямої дії.

     

    ОСББ "Старий Боздош"