ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В закарпатській Іршаві п'яний т.в.о воєнкома проводив призов?

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Віталій Грегор

     

     

    Вчора, 17.04.2018, ТВО Військового комісара Іршавського РВК Закарпатської обл. підполковник Попович М.І. перебував на службі під час призову в схожому на стан алкогольного спяніння, нецензурною лайкою ображав призовників та колектив Іршавського РВК (працівників та лікарів медкомісії).

     

     В цей день призовники Іршавського району  проходили медичну та призовну комісію, та повинні отримати від даного посадовця конкретну інформацію щодо подальшого проходження ними військової служби у тих чи інших військових формуваннях і були  шоковані його нетверезим станом.
    Було викликано поліцію та частково зафіксовано на відео п'яного офіцера.

     

    Однак іршавський воєнком  Попович М.І. категорично відмовився від проходження освідчення на вміст алкоголю в крові, а це фактично є визнанням сп'яніння. Перебування на роботі в нетверезому стані містить ознаки, як мінімум адміністративного правопорушення за 179 КУпАП і порушенням військової дисципліни, та дискредитує українських військових вцілому.

     

    Постає питання чому цей пияка-воєнком і досі не відсторонений? чому досі непризначена службова перевірка і які дії правоохоронців? 

     

    До слова, за наявною інформацію, даний горе-воєнком був причетний і до хабарництва, яке викривали вже двічі в цьому військоматі. Однак за недостатністю доказів в лютому 2015 року був затриманий Закарпатським СБУ лише його безпосередній керівник Богдан Юрій Юрійович.

    http://zakarpattya.net.ua/News/135651-Irshavskoho-viiskovoho-komisara-SBU-zatrymala-na-khabari

     

    Громадський діяч Віталій Грегор

    https://www.facebook.com/Gregor.Vitaliy2/videos/491705657894217/