ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За тиждень в Києві розгромили десятки ігрових залів компанії МСЛ

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Лара-блогер

    Невідомі в масках "зачищають" столицю від ігрових залів лотерейних компаній. Тільки за останній тиждень ними розгромлено десятки ігрових залів лотереї МСЛ, УНЛ, в тому числі й зали "Космолот".

    Майже синхронно з протестами активістів під офісом державної лотереї «М.С.Л.» по столиці пройшла і триває хвиля погромів ігрових залів. Днем громадські активісти в рамках закону пікетують головні офіси лотерейних операторів, а вночі невідомі громлять від чотирьох до восьми ігрових залів у різних районах столиці. Не відпочивали борці з лотерейними компаніями і на вихідних перед виборами. В ніч з суботи на неділю ними розгромлено близько 6 ігрових залів лотереї МСЛ, УНЛ, в тому числі й залі "Космолот". З інсайдерських джерел стали відомі кілька адрес здійснених погромів: в районі Дарниця - біля центру VARYS, на Харківському шосе 201 / 203 (в районі метро Бориспільська), на Бориса Гмирі 5а.

    https://youtu.be/7YXCO7L-BfQ

    Достовірно невідомо чи причетні до нічних погромів активісти, які офіційно пікетували головні офіси лотерейних компаній. Послання вандали не залишали. Але зв'язок між ними все ж таки виключати не варто. Раніше пікетувальники зробили заяву, що якщо оператори не закриють свої ігрові зали вони приступлять до більш активних дій.

     

    Доречі, азартні ігри в Україні заборонені вже 10 років, але після заборони левова частина залів продовжила працювати, просто змінивши обладнання і вивіску. Тепер вони стали «державними лотерейними компаніями», а великі яскраві гральні автомати замінили комп'ютерами з програмним забезпеченням, що імітує автомат. Але не це бентежить активістів які приступили активно боротися з лотерейним бізнесом в Україні, а зібрані ними факти про "російські корені" та фінансування тероризму власниками компанії. До речі сказати, в цьому їх підозрювала і Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) - в період з 2015 до 2018 року оператори «М.С.Л.» і «Патріот» перебували під санкціями і фактично не могли працювати на території України. Але, підозри не підтвердилися і санкції були зняті.