ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець Скрип Юрій - гнида Медведчука-Бойка

    28 марта 2024 четверг
    Аватар пользователя Rusinistika

    Особливо неприємно, коли чуєш про сепаратистів на Закарпатті, а ще й в славетному Хусті, за декілька кілометрів від якого знаходиться «Красне поле», де в далекому 1939 році наші закарпатські хлопці спільно з галицькими братами боронили рідну землю від окупаційних військ Будапешта, який був чи не головним союзником Берліна в регіоні. Тому не слід забувати, що станом на 1939 рік союзником Берліна була і Москва.
    Ці факти вже не потрібно доводити історикам, адже всім це відомо.
    І ось тут, в столиці Карпатської України, де Августин Волошин проголосив незалежність, та сотні і тисячі закарпатців віддали життя за новостворену державу проживає такий собі любитель «руского міра» та «нафтогазових» доларів- євро Уренгоя Скрип Юрій.
    Скрип Юрій - мешканець Хуста, русинський «громадський» діяч, який проповідує українофобство. Відстоює ідеї «автономного» статусу регіону та вимагає перейменувати край в «Підкарпатську Русь», що активно підтримують кремлівські ЗМІ.
    Підтримує зв'язок з Іваном Данацком, Василем Джуганом та Михайлом Тяском, які можуть використовувати Ю.Скрипа як недискредитованого русина у своїх антиукраїнських цілях по дестабілізації ситуації в регіоні.
    На запрошення Джугана, їздив в Чехію на святкування 100-річчя створення Чехословаччини, яке проходило в президентському палаці.
    Разом з Данацком організовував шабаш русинів - москвофілів зимою 2018 року біля готеля Ужгород, який зупинили закарпатські АТОшники та націоналісти.
    Викладає пости в «Фейсбуці» під іменем «Elena Migovka» та «Юрий Скрип», активний учасник групи українофобів на ФБ «Клуб закарпатців» та в дружніх стосунках з русинським Геббельсом та псевдожурналістом Миколою Старостою.
    На виборах Президента України підтримував та агітував за Бойка.
    Також Скрип називає всіх військових Закарпаття «злочинцями та вбивцями дітей Донбаса».
    Ось так ще на початку ХХ століття сказав Симон Петлюра: "Не так страшні московські воші, як українські гниди".