ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські бійці візьмуть участь у всеукраїнському чемпіонаті Героїв АТО з футболу.

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Віталій Грегор
     
     
    В суботу, 21 квітня, в м.Винники (вул. Спортивна, 2) на Львівщині учасники бойових дій зі всієї країни візьмуть участі у всеукраїнському «Відкритому чемпіонаті України Героїв АТО з футболу». Обласну збірну Закарпаття «Карпатська земля» представлятимуть як демобілізовані бійці, так і діючі.
     
    Урочисте відкриття чемпіонату відбудеться о 13:00, а вже за годину, о 14:00, розпочнеться вже перший матч нашої закарпатської збірної «Карпатська земля» із збірною Рівненщини «ФК Рівне-АТО». В футбольних зустрічах планують взяти понад 40 «атовських» команд з різних військових та правоохоронних формувань із всієї країни.
     
    Ігри відбуватимуться по територіальним групам, згідно футбольного календаря. Наша збірна грає в групі «Захід» із 9 іншими командами щотижня на протязі 4 місяців. Гра нашої команди  «вдома» відбуватиметься в Ужгороді на стадіоні «Авангард», про дату і час буде повідомлено пізніше.
     
    Чемпіонат проводиться із ініціативи ГО "Всеукраїнська футбольна ліга учасників та ветеранів АТО", її керівника та співголови турніру – заслуженого тренера України Мирона Маркевича, організаційної підтримки Федерації футболу України та Міністерства оборони України. Основна мета: спортивно-психологічна реабілітація наших Героїв  
     
    Деталі на офіційному сайті даного футбольного турніру та в голови обласної спілки учасників бойових дій Іван Удут та волонтера Віталія Грегор (099-721-64-63).
    https://milfootball.com.ua/meta/
     
      
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    З повагою, 
    Закарпатська обласна спілка "Ліга Ветеранів АТО та бойових дій "Карпатська Земля" 
    https://www.facebook.com/atozakrpat/posts/1866184630067800
    Тел.: 099-721-64-63