ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закон про ринок землі є злодійським, і протирічить Законам Євросоюзу!!!

    23 апреля 2024 вторник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Для того, щоб щось продати - треба щось купити.
    Якщо хтось продає те що йому не належить, завжди заводиться кримінальна справа про злодіяння.
    Землі наших дідів-прадідів по злодійськи відібрав радянський союз, а зараз "зелені" хочуть продати мою землю, котра була куплена моїми предками.
    Основним Законом Євроспільноти є Закон про власність! Вся земля України колись, комусь належала. Тому віддайте землі України власникам, а якщо, щось залишиться, без власника, то те і маєте право продати.
    Закон про ринок землі можна приймати, лише після прийняття Закону про власність, та набуття нащадками земель своїх предків.
    А те що зараз протягує єврейська більшість у ВР називається злодійство! Тому що вони стараються продати землю, котра на Законодавчому рівні комусь належала. Вони стараються продати землю, котра в незаконний спосіб була націоналізована комуністами-сатаністами.
    Організація, яка дорвалася до влади в Україні, в порушення Міжнародніх стандартів, без прийняття Закону про власність, хоче продати власність яка їм не належить. Тому така організація є антизаконною, антиконституційною і антиморальною!!!
    Мене болить продаж землі владою, через те що в 1945 році у моїх предків націоналізували більше 20 гектарів поля і 10 гектарів дубового лісу. Маючи у власності, навіть десяту частину вкраденого, моя сім"я могла б жити в достатку, а лісники не могли б пропонувати мені діловий дуб, котрий садили мої діди, і на який вони мали документи про власність.