ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Журналісти ВЗП завинили Ратушняку....

    18 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя uzhgorod
    Президенту України п. Януковичу В.Ф., Гаагському трибуналу, Організації Об’єднаних Націй, пану Ратушняку С.М. колективу Громадського Об’єднання «Антикорупція», Видання «Вся Закарпатська Правда» ЯВКА З ПОВИННОЮ Ми, члени ГО «Антикорупція» та редакції «ВЗП», просимо прийняти нашу явку з повинною. Ми зізнаємось та щиро каємось в тому, що звели наклеп на людину яка є еталоном чесності та порядності. На людину, яка ніколи не брехала та нічого не крала - ужгородського мера Ратушняка С.М . Це прозріння сталося після неупереджених та аргументованих публікацій в деяких ЗМІ, підконтрольних Сергію Миколайовичу. Саме ці ЗМІ розкрили нам очі на титанічну працю та величні здобутки пана Ратушняка на його посаді і ми побачили, що він справді зробив з Ужгорода місто європейського взірця. Список наших злочинів не вміститься на одній сторінці, тому ми перерахуємо тільки деякі з них.
    1. Це ми витратили 150 тисяч гривень, які так тяжко заробив Сергій Миколайович, на проведення референдуму з будівництва інженерного дива - «Аквапарку», який нам так і не вдалося вкрасти. 2. Це ми придумали і вклали в уста «шановного» Сергія Миколайовича, в бажанні зробити з нього посміховисько, дурницю про 25 га Аквапарку, які «піднімаються та опускаються на сваях» під час потопу, та обігріваються «енергією танцюючих на дискотеці людей». 3. Це ми щоранку беремо у заручники працівників комунальних служб, зачиняючи їх у редакції «ВЗП», щоб вони не могли прибирати місто, підстригати газони, поливати вулиці. 4. Це ми не даємо грошей на ремонт ліфтів, щоб пенсіонери боролися з ішемічними хворобами та інфарктами за допомогою ходьби на шостий або дев`ятий поверх. 5. Це ми привласнили Водоканал та вирішили підставити сім’ю Ратушняка, оформивши майно Водоканалу на його доньку. 6. Це ми темними ночами розбивали басейн Спартак, паралельно продумуючи схему, як «підсунути» його у власність до Сергія Миколайовича. 7. Це ми відключаємо вночі вуличні ліхтарі, щоб перехожі ламали ноги. 8. Це ми проколупали дірки в асфальті та розбили дороги, щоб звинуватити мера в нецільовому використанні коштів. 9. Це ми ліквідували та продали всі громадські туалети, щоб люди поливали та збагачували органічними добривами зелені насадження міста. 10. Це ми «навели марафет» за мільйон доларів на проспекті Свободи та пообдирали потім всю фарбу з «витворів мистецтва», які там стоять. 11. Це ми пофарбували транспортний міст, замість того щоб полагодити його. 12. Це ми придумали, як продати Комунтранс та бактеріологічну лабораторію, щоб звинуватити потім Сергія Миколайовича у відсутності благоустрою та в інфекційних хворобах жителів міста. 13. Це ми брутально вкрали 100 га районної землі в Горянах та насильно, шантажуючи та погрожуючи, змусили Сергія Миколайовича прийняти її від нас. 14. Це ми незаконно привласнили більше 26 об’єктів нерухомості, які належали місту та таємно переписали на сім’ю Сергія Миколайовича. 15. Це ми і тільки ми одягаємо маску Ратушняка та час від часу лупцюємо невинних жителів міста. 16. Це ми і тільки ми підробляємо голос пана мера та брутально оббріхуємо всіх, хто не дає нам обкрадати Ужгород.
    Також ми щиро зізнаємось, що весь цей період ми зводили наклепи на шановного Сергія Миколайовича на сторінках нашої газети. Більш детальний список злочинів Ви зможете прочитати на сайті «Вся Закарпатська Правда». Всі описані там діяння НАШІ, але ми збрехали і у всьому звинуватили нашого кришталево чесного, непорочного, найсвітлішого мера. Ми готові за всі вищеописані злочини понести найсуворіше покарання, аж до вищої міри – довічного ув’язнення.