ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Брат Рудьковського скаржиться на напад рейдерів

    23 апреля 2024 вторник
    44 переглядів
    Леонід Сергієнко : Я при любой масти буду в ... законе

    Вінський залишив приблуду Миколи Рудьковського - соціаліста Леоніда Сергієнко - в себе на роботі. Щоб носив гроші. Той носить,але дуже коряво! Багато скарг навіть з оточення Тимошенко!

    Земляк і подєльнік Тимошенко й Лазаренко не перестає дивувати народ.



    ЗАКАЗУХА злодія Сергієнко



    Мінтрансзв'язку заявляє про спробу рейдерського захоплення ДП "Морський торговельний порт "Южний".



    За інформацією прес-служби міністерства, у будівлю порту після штурму був допущений один з колишніх начальників порту Володимир Васильєв і судові виконавці.



    Приблизно о 16:00 Васильєв зайняв кабінет начальника порту "Южний" і знаходиться там в оточенні своїх людей.



    "Законний начальник порту Юрій Крук звернувся до працівників порту з проханням не реагувати на провокації і залишатися на робочих місцях, щоб забезпечувати стабільну роботу державного підприємства. За словами Крука, офіційна печатка порту "Южний" знаходиться "в надійному місці", - йдеться в повідомленні.



    25 квітня, о 10 годині розпочалась спроба рейдерського захвату порту



    "Біля будівлі пожежної охорони порту висадився десант до тисячі осіб, які згрупувалися поблизу будівлі управління порту. Серед начебто "незаконно звільнених" і "незадоволених політикою нового керівництва порту", - зазначає прес-служба міністерства.



    Близько 13:00 група осіб, які називають себе "новою охороною", увірвалася до будівлі порту через їдальню, зазначається в повідомленні.






    Внимание! Криминал в министерстве транспорта и связи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кого суду.
    Проте, 7 серпня поточного року стало відомо, що зазначені кошти були спрямовані на погашення боргу авіапідприємства перед Прус С.В. відповідно до рішення Яворівського районного суду (виконавчий лист від 11.11.2005). Заява про відкриття виконавчого провадження зареєстрована у канцелярії Головного управління юстиції Львівської області 17 липня 2007 року (реєстраційний номер № 802/09-01-22).
    Постановою від 18.07.2007 було відкрито виконавче впровадження про стягнення із ДАП „Львівські авіалінії” на користь Пруса Сергія Валерійовича 302 000,00 грн. Шкоди, заподіяної каліцтвом, та 1 700 грн. державного мита.
    За інформацією, отриманою Державіаадміністрацією, у 2005 році Яворівським районним судом «...не розглядалась цивільна справа за позовом Пруса С.В. до ДП „Львівські авіалінії” про відшкодування шкоди, і відповідно виконавчий лист по такій справі не видавався» (лист Яворівського районного суду).
    ------------------------------------------------------------------
    Рудьковського "пішли", але Вінський з Давидовим залишили колійників дерибанити "Львівські авіалінії".
    На даний момент, після розпродажу літаків на агробіржі, прокуратура всі кримінальні справи позакривала. Вкрадені гроші шукати не збираються.
    ========================================
    http://portal.lviv.ua/news/2008/06/03/181147.html
    03 червня 2008 18:11 Проти підприємців «Львівських авіаліній» порушено кримінальну справу/
    Прокуратура Львівської області 31 травня цього року порушила кримінальну справу за фактом зловживання своїм службовим становищем особами ДАП «Львівські авіалінії» при продажу літака Ан-12-БК. Про це повідомляє www.zaxid.net із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.
    З’ясувалося, що службові особи ДАП «Львівські авіалінії», зловживаючи службовим становищем, умисно, в інтересах третіх осіб, подали інформацію, в якій вказали про відсутність на літаку Ан-12-БК повітряних гвинтів та комплекту паливних баків. Через що реальна вартість літака була занижена.
    Після цього, між ДАП «Львівські авіалінії» та фірмою-покупцем укладено договір купівлі-продажу Ан-12, за яким літак поставляється справним. У подальшому на вказане повітряне судно за рахунок «Львівських авіаліній» було встановлено повітряні гвинти та паливні баки без стягнення оплати за це обладнання з покупця.
    Внаслідок таких незаконних дій державному авіапідприємству заподіяні збитки у розмірі близько 270 тисяч гривень. Слідство триває.
    ------------------------------------------------------
    Через деякий час продажна корумпована прокуратура і цю справу закриє.
    На державному авіапідприємстві ще є що красти та пару справних літаків на розпродаж. _000000 € чи $ХАБАР % -?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    - "Порушень не встановлено".
    Шахрайство з розподілом житла на авіапідприємству "потрібним - своїм людям". А.Правосуду за особливі заслуги надали квартиру без всякої черги.
    З приходом до керування Є.Дихне з С.Підгородецьким знищують архівні документи державіапідприємства . Не зважаючи на заключення Держархіву про незаконність знищення під час судових тяжб, прокуратура порушень «не вбачає» - кришує шахраїв.
    ---------------------------------------------------------------------------
    Дихне з Підгородецьким працювали з шулером !!!
    Вільна профспілка їх попереджала. Але... уклали завідомо збитковий Договір № 61 від 18.06.07 р. між ДАП «Львівські авіалінії» та ДП Авіакомпанія «Євролайн» (підписаний Матюшенко В.Л.) за яким Ан-24 здавався в оренду Джемалу за 300 у.є./година разом з екіпажем.
    http://vikulka2.strana.de/jemal.pdf 58 сторінок.
    ------------------------------------------------------------------------
    Розкрадання коштів:
    Більше 18 млн. грн. обігових коштів зникли невідомо куди, СБУ нібито виявило розкрадання 830000 грн., КРУ виявило розкрадання 1500000 грн., за підробним виконавчим листом вкрали 300000 грн. і ... ніякого реагування, не прийнято жодних мір прокуратурою та СБУ.
    Продажні прокуратура та податкова не притягнули до відповідальності жодного злодія.
    -----------------------------------------------------------------------
    http://portal.lviv.ua/news/2007/06/19/142247.html
    СБУ виявило зловживання керівництва «Львівських авіаліній» на 825 тисяч гривень
    19 червня 2007
    УСБУ у Львівській області виявило зловживання керівництва ДАП «Львівські авіалінії» на 825 тисяч гривень, передає прес-служба УСБУ у Львівській області.
    Керівництво авіапідприємство підписало угоду з італійською фірмою. Згідно з угодою передбачалося надання цій фірмі для продажу фіксованого блоку місць на авіарейси зі Львова до Рима та Неаполя.
    Проте, як встановила перевірка цієї угоди, представники обох сторін підписали кілька додатків до угоди, якими було змінено число місць для перевезення та їх оплати. Згідно з новими умовами угоди, італійська фірма оплачувала місця за ціною, що нижча від собівартості, а непродані місця повертала перевізнику. Відтак, протягом 2006 року «Львівським авіалініям» завдали збитків на суму понад 829 тисяч гривень.
    Зважаючи на ці матеріали, спецпідрозділ УСБУ у Львівській області порушив кримінальну справу проти посадовців «Львівських авіаліній» за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 191 статті ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
    http://zik.com.ua/ua/news/2007/05/30/76542
    «Львівські авіалінії» продавали іншій фірмі квитки до Італії, занизивши ціни на 1,5 млн грн.
    Травень30 2007 12:01
    Під час ревізії на ДАП «Львівські авіалінії» Контрольно-ревізійне управління (КРУ) у Львівській області виявило недоотримання фінансових ресурсів: підприємство реалізовувало 2006 року для іншої фірми квитки на регулярні рейси «Львів-Рим-Львів» та «Львів-Неаполь-Львів» за цінами, нижчими від їх собівартості майже на 1,5 млн грн. Крім того, авіапідприємство переплатило до Пенсійного фонду страхових внесків на 63,7 тис. грн. З інших причин зайво витрачено ще 19,4 тис. грн, – про це Західну інформаційну корпорацію повідомила прес-служба КРУ у Львівській області.
    -------------------------------
    http://www.avia.gov.ua/news/archive.htm
    Новини Державіаадміністрації - управління юстиції вкрало 30 2000 грн. за підробленим виконавчим листом.
    Щодо подій на Державному авіаційному підприємстві «Львівські авіалінії».
    Державна авіаційна адміністрація України в ході вивчення ситуації, що склалась на Державному авіаційному підприємстві «Львівські авіалінії» виявила, що 24 – 25 липня поточного року з рахунків ДАП «Львівські авіалінії», відповідно до платіжних вимог Головного управління юстиції у Львівській області, було стягнуто більше ніж 300 тис. грн. Вказані у платіжних вимогах кошти призначались на сплату боргу авіапідприємством перед Управлінням пенсійного фонду у Львівській області відповідно до рішень Господарсь