ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Де поділася слава закарпатського гандболу?

    23 апреля 2024 вторник
    64 переглядів

    Голова Закарпатської облдержадміністрації Іван Різак зустрівся з керівництвом гандбольного жіночого клубу “Закарпаття” (Ужгород), на якій йшлося про проблеми клубу.

    Жіночий гандбол на Закарпатті має славну історію – команда займала перші сходинки в чемпіонатах країни, неодноразово ставала призером міжнародних змагань. Останніми роками команда фактично розвалилась. Відродженням “Закарпаття” зайнялась обласна влада. Посилилось фінансове забезпечення, що дозволило зміцнити матеріальну базу команди і, головне, залучити нових перспективних гравців.

    І зараз, переконаний президент клубу В’ячеслав Грихонін, у команди нема серйозних фінансових проблем. Тим не менше, гандболістки ще не показують тої гри, на яку здатні. Шосте місце у вищій лізі чемпіонату країни не є межею можливостей теперішнього складу команди.

    Головний тренер “Закарпаття” Сергій Новіков повідомив, що команду запросили взяти участь у Єврокубку міст, який пройде в Італії. Чи варто зараз клубу брати участь у таких змаганнях, під питанням.

    Голова ОДА Іван Різак вважає, що слід всі зусилля спрямувати на те, аби завоювати міцніші позиції у четвірці, а відтак і трійці команд – лідерів ліги. Необхідно більше працювати над тактичною підготовкою гравців, проробляти перспективні плани. Для цього в клубу є всі можливості.
    У Тернополі ужгородські "Карпати" перемогли місцеву "Академію"
    «Кубок Карпат» поїхав до Словаччини
    Обласна влада дбатиме про закарпатський спорт
    Завтра в Ужгороді вшановуватимуть гандбольний клуб “Карпати”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору