ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Два закарпатські перевали засипані снігом!

    19 апреля 2024 пятница
    53 переглядів

    Сьогодні вночі в результаті ускладнення погодних умов (сніг, завірюхи) був обмежений рух автотранспорту через Латирський і Абранський перевали Закарпатської області, котрі сніг зробив непрохідними. Рух вантажного автотранспорту тимчасово припинений.

    Шляхи державного, обласного і місцевого сполучення - в проїжджому стані, повідомляє прес-служба МНС України.
    ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Сьогодні та завтра в гірських районах Закарпаття можливе сходження снігових лавин
    Лавини зійшли у чотирьох районах Закарпаття
    На Закарпатті снігова лавина ледь не накрила 2 мікроавтобуси

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Справа не в погоды , а справа в тому що пысля того як з краъни выдыйшли органызацыъ якы будували цю дорогу це були з бувшоъ Юглславыъ ,справа знову пішла по російський- Хер с ним сойдет.
    Ніхто недивиться за дорогами,посипання ,очистка і т.д. це непідсилу нашим організаціям бо їх немає.Ми немаємо відповідної техніки і невміємо це робити.Потрібно обовязково,поки не пізно віддати цю справу закордонним фірмам бо ми втратимо і ті кусочки доріг які нам побудували Словінці чи Хорвати та Болгари.Ви тільки підіть в Татри хіба там менше снігу ніж в наших Полонинах.Ні,просто там знають як з ним боротись і все.Кошти на те ми маємо.!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Верховинець! Ти давно новини дивився по телевізору? Напевно, ще влітку...Інакше бачив би,що робиться у твоїй Європі і скільки вже машин побилося через снігопади, скільки пробок утворилося і скільки людей через це загинуло. Хоча, може ти і правий. У нас дійсно дві біди: дороги і дураки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я потраив 8 годи, щоб повернутись в Ужгород із Львова. Мені це вдалося завдяки машині Мерседес, дорогій зимовій гумі (120$ за колесо, не хочу вказувати яке, щоб не сказали що рекламую). Винні у всьому дорожні служби на чолі з нашими Гаїшниками! Якщо скажете що у нас не вистачае техніки, то це брехня! На моіх очах Із появою пробки на перевалі, на протязі 30-40 хвилин з"явилося 24 трактори з цепями на колесах, і за 30 евро бажаючих витягували на вершину гори. Але це ще не все, бо через 6 км. вже знову все повторюеться. І так в 4 місцях. Стільки і так організованих тракторів я ще не бачив, хоча мені вже 48 років. В минулому році перевали весь час посипали, коли передавали про снігопади. Це знаю, бо часто їзджу у Львів ( кожний тиждень). Але цього року неочікувано прийшла зима, да ще й чомусь із снігопадом. Винуватців далеко не треба шукати: це наш поважний Балога, який не має на це час, бо ГОБЛІНУ в Киеві лиже задницю, і мусить завжди бути і їздити поряд з ним, на випадок непередбачуваного поноса, вилизати шефу зад, бо у шефа мають бути завжди чисті руки!. Другим винуватцем е начальник ДАЇ і начальни Закарпатської міліції, їм ніколи цим займатись, бо вони знімать дань з поста на Нижніх Воротах з гаїшників, які в свою чергу збивають грошенята з каміонщиків, і перевізників нелегалів. До речі їх машина Тойота із синіми номерами 0003, яку я об"їхав, там добряче застряла. Хоч щось було приємного в цій поїздці. Не треба звинувачувати зиму в тому, що вона неочікувано прийшла в грудні, да ще й снігом. Просто в цей час Ющенко не їав через цей перевал не машині. А уявіть як би чистили сніг і посипали якби поїхав. Балага з лопатою перед машиною, а Ющенко його бампером в жопу толкає! Вот клас!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пані наталя я сам їздив якраз в цей час по тими засніженими трасами , я був якраз на Доновалах де були перевернуті каніони,де були і запхи ,але все тримало не більше декілька годин чи в найбільшу каламіту яка була колись в Татрах там розчистили дорогу за мінімальний час,якщоб це сталося в нвс миб з цієї біди вибирались роки,а відпущені гроші на каламіту розтринькали на дурнички а більшості б залишились в тучних наших керівницьких жебиках.Нема що захищати наш Уряд як Ужгородський так і Київський-там сидять ледарі і незграби які взагалі нерозуміють що вони повинні робити.Я ще раз говорю,що шляхово-ремонтної служби в Закарпаттю та і взагалі на Україні не знають.Чим скорше нам потрібен другий Кірпа,щоб привіз нам фірму з Словінії чи Словакії чи Болгарії чи... якаб займалась нашими дорогами,а в цій фірмі вже виховати своїх людей для цієї справи.А Василь має правду всі ці панчуки наші тільки штанці протирають в міністерських і депутацьких кріслах.Шановні це питання іде про центральну дорогу, а що скажуть жителі Сімера,Торуна чи Рекіт чи Рахівщини???.Перш чим писати такі відповіді потрібно реально глянути на речі і досить було бути послушними рабками.Ми заслуговуємо на краще життя.Досить топтатись в непрочищеному снігу,смітті яке затоплює наші села й міста.Тільки із-за таких як ви ,яким і так добре виникають вогнища небезпечних інфекцій,а потім списати все на нелегалів.Пора наводити порядок в своїм краї.І в першу чергу гнати в шию всіх тих від кого залежить наш добробут в тому числі і тих які відповідають за дороги і за смітники,воду і т.д.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До речі, я через Нижні Ворота так і не проїхав, мені прийшлось їхати через Воловець-Міжгір"я-Хуст-Мукачево-Ужгород де на перевалах були трактори, які чистили сніг. Да, на жаль Кірпи вже нема.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кирпа-мужик! Того його й прибрали слизняки. Я не захищаю владу, але не хочу жити за європейськими стандартами. Я хочу,щоб ми, нарешті спромоглися на свої, українські стандарти. Мене дратує, коли ми весь час озираємося на когось. Я хочу жити у вільній країні, у країні, яка може бути прикладом, а не лише робити усе під чужу кальку.Патріотично, еге ж?! Але це правда! Я дуже хочу, щоб усі почали так думати, і щоб боролися за свої права не лише наріканнями і киваннями у бік Європи. Іноді, я дякую Богові, що народилася жінкою. Бо будучи чоловіком, уже би сиділа за гратами через побої або фізичну розправу над деякими чиновниками.