ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Джордж Буш і Джон Керрі уже отримали по 15 голосів

    25 апреля 2024 четверг
    75 переглядів

    Сьогодні в США – президентські вибори. Джордж Буш і Джон Керрі одержали по 15 голосів виборців у крихітному населеному пункті Хартс Локейшн у штаті Нью-Гемпшир, де голосування завершилося у вівторок через кілька хвилин після відкриття опівночі (8.00 мск) виборчої дільниці.

    Як повідомляє телекомпанія «Фокс», закон, який діє в цьому штаті з 1948 року, дозволяє місцевій владі відкривати виборчу дільницю опівночі і закривати її відразу після того, як проголосують усі зареєстровані виборці.

    Усі зареєстровані в Хартс Локейшн виборці проголосували за лічені хвилини, після чого були розкриті і підраховані бюлетені, які показали, що Буш і Керрі отримали однакову кількість голосів, а незалежний кандидат Ральф Нейдер – один голос.

    Традиція першим відкривати і закривати голосування існує в Хартс Локейшн уже понад 40 років, і жителі цього населеного пункту нею дуже пишаються. На минулих президентських виборах у Хартс Локейшн переміг Джордж Буш, який одержав 17 голосів, а кандидат демократів Альберт Гор - 13. Отже цього року перші підсумки виборів у США почалися з «бойової нічиєї».

    proUa
    Джордж Буш і Джон Керрі уже отримали по 15 голосів
    Губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер має намір взяти участь у виборах президента США

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору