ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фанаты футбольного клуба "Карпаты" убили двоих жителей Ужгорода?

    19 апреля 2024 пятница
    173 переглядів
    В среде фанатов "Карпат" царят ультраправые настроения?

    В Ужгороде после футбольного матча между клубами "Карпаты" (Львов) - "Закарпатье" (Ужгород) фанатами львовского клуба было убито двое людей, сообщает СПОРТОБОЗ.

    Болельщиков львовских "Карпат" приехало 9 автобусов и 8 из них не пустили в Ужгород, а сопроводили в Мукачево, где они устроили драку с Беркутом. Также немало фанатов приехало на поездах. Львовские фаны известны своими симпатиями к нацистской идеологии, и "выезда" в Ужгород "любят" особенно, так как Ужгород славится своей многонациональностью - здесь мирно уживаются и русские, и украинцы, и мадяры, и цыгане. Ультраправые фанаты "Карпат" устроили массовые беспорядки в городе в ходе которых были убиты житель Ужгорода ромской национальности и еще один житель, который мирно работал таксистом в районе стадиона. Еще один 17-летний ужгородский парень находится в реанимации в тяжелом состоянии.

    Информация получена официально после неоднократных звонков в отделение милиции Ужгорода.

    Во время футбольного матча, уверенные в своей безнаказанности, неонацисты провоцировали немногочисленных сотрудников милиции, бросая в них пиротехнику. На трибунах были вывешены общеизвестные неонацистские символы - "мертвая голова" (эмблема дивизии СС "Тотенкопф") и кельтский крест.

    Вероятно, правоохранительные органы будут отрицать мотив межнациональной розни и сошлются на "традиционную" агрессивность футбольных фанатов. Однако убийство мирных жителей выходит за пределы футбольного противостояния. В среде фанатов "Карпат" царят ультраправые настроения - насилие "во имя расы и нации" провозглашается подвигом. Как видим, фанатичная ненависть к людям иного происхождения непременно приводит к обесцениванию жизни как таковой. Свидетельством этого есть жертвы среди украинцев-жителей Ужгорода. Болельщики львовского клуба давно стали основным мобилизационным источником для партии "Свобода", наци-скинхедов и "автономных нацистов.

    В Ужгороде фанаты львовских "Карпат" устроили шоу (ФОТО, ВИДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всьо шо скажу Ужгорот то тупариле бидло! і там нема нашо дивитись! як писала бичара з Ужгорода шо вних невібаца архетектура! Вам реально пощастило шо ми не пішли гуляти вашим містом...!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всьо шо скажу Ужгорот то тупариле бидло! і там нема нашо дивитись! як писала бичара з Ужгорода шо вних невібаца архетектура! Вам реально пощастило шо ми не пішли гуляти вашим містом...!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Футбол обретает былую популярность в Ужгороде, драки, крики, милиция, 15 суток. Молодежь тянется к спорту.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Фанаты футбольного клуба "Карпаты" убили двоих жителей Ужгорода?" - почему в заголовке до сих пор эта чухня? никто никого ж не убил - ни цыгана ни таксиста... подростки потусовались - и всё.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сайт ацтойний чого вихотіли

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Супер.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    говориш малолетки а вас всьо харкор в нас є такі люди яким ти в синів годишся і ше шось каже...ти спочатку взнай всі фатки і потім когось обзивай ну я не дивуюсь ,що ти тільки тут такий розумний і що ці всі слова ми бидло це тільки вьсо шо ви можете ... повер як сказали працівники вашого беркуту хлопці нам повезло що вас затримано тому ,що такою масою весь Ужгород літав би.задумайтесь да і якщо ти не знаєш ,що таке фанат напиши собі в гуглі і прочитай ,да і якшо ти шось примудрьонне найдеш тіпа його правель не треба скидувати сюда це буде низько для тебе бо той хто себе рахує справжнім фанатом той знає їх і без твоєї допомоги

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    украинец а ти себе рахуєш старшим да?ти чув шо в адерсу Карпат було які викри ти бачив банер? ти кажеш шо ми бидло да? ми не бидло то шо були п*яні то не означає ,що це фанати це раз по друге якшо ти такий крутий да? та чьо ти не помагав своїм коли вони бикували до нас? а?а ти рахуєш це не нормальним да? ну дивись тоді так
    ти йдеш по вулиці (говорю про історію яка сталась)у вас
    ти йдеш з друзями без символіки карпати без нічого з супроводом міліції так?
    тебе ніхто не буде рухати і т.д. так думаєш коли тільки побачили що це є Львівські фани почались бутилки літати образщливі слова в нашу сторону ,то це є нормально це не є провокацією? це ми ще бидло? коли ваші жителі років 40-45 йде п*яне і кричить поляки вам ....
    жіночий статевий орган йдіть ..на... а це нормально ми це мали нормально сприймати да?а то шо ви почали провукувати нас то нічьо да? і то шо ти починаєш тут говорити то бред ти не знаючи головнихфактів пишеше хню всяку і шось ше говорити хочеш?мми приїхали і підтримали команду ,А що дальше було не хер до нас лізти. ми не ті ,що будуть в собі тримати це все.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ви всі Львівські націоналісти. Ви гавно а не люди. Ваше місто найгірше в Україні як і ваш регіон, ви просто лузери. Приїхати толпою і трощити наше місто поки всю міліцію куплено. То всьо показуха. Міліція нічого не робила, бо їм дали такий наказ. Но ми переживемо, зате ми завжди будемо жити як люди, а ви в гавні, а коли в наступний раз приїдете до нас, будете знов з заздрістю роздивлятися наші будинки, машини ... бо ви гівнюки такого не заслуговуєте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СЛИШ НЕСУДИ НАШЕ МІСТО ПО СВОЄМУ ЯКЩО ВИ В ГАМНІ ТО ВИБАЧАЙ ЛЬВІВ ЦЕ НАЙКРАЩЕ МІСТО В СВІТІ І ЛЬВІВСЬКІ ФАНАТИ НАЙСИЛЬНІШІ І НАЙ ЗАПЕКЛІШІ БОРЦІ ВСІХ ФАНАТІВ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильно!!! Ви - львівяни - такі круті патріоти???? Де ваш рух???? Де??? де ваша боротьба за Україну чисту духовно! Де??? Де ваша боротьба з корупцією!??? патріоти!!!
    Ви воюйте з депутатами, і покажіть, які ви круті, а не з людьми простими!!!
    Що ви зробили доброго?? Де ваши надбання???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Народ чого ви тут дебати розводите - хіба не видно що у Карпат не вболівальники, а бидло (тупо малолетки), які крім 3-х націоналістичних віршиків, скаженої спиртяки і дурі нічого не бачать в свому житті ! ! ! Навіщо розпалювати ворожнечу з Львівським регіоном - хоче жити самостійно від всієї країни, то хай спробує (Нехай їхні судді тоді забезпечують регіональний бюджет - якщо вміють хабарі брати)!
    А вам псевдо "поляки" хотілось би нагадати: ви вважаєте що Польша ваш сусід - дивіться щоб ця дружба не закінчилась після того як в Ужгороді коли весь стадіон вшановував память трагічної загибелі Леха Качиньского хвилиною мовчання -... не очу навіть описувати - самі подивіться початок матчу !!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    МІЛІЦІЯ НЕ ДОПУСТИЛА БЕЗПОРЯДКІВ ПІД ЧАС ФУТБОЛЬНОГО МАТЧУ “КАРПАТИ» ЛЬВІВ—«ЗАКАРПАТТЯ» УЖГОРОД
    11 квітня в Ужгороді на стадіоні “Авангард” зустрічалися принципові суперники--футбольні клуби “Карпати” Львів та “ФК Закарпаття”.

    Поєдинок завершився бойовою нічиєю--1:1. Однак пристрасті на футбольному полі несподівано перелилися й на трибуни, де були львівські “фани”. Довелося втрутитися правоохоронцям.

    За словами заступника начальника Ужгородського міського управління міліції В’ячеслава Григорьєва, загалом на футбол 11 квітня до Ужгорода прибуло близько семи сотень уболівальників зі Львова. Вночі “солотвинським” потягом прибуло чоловік 80, далі рейсовими автобусами та іншими потягами -- ще півтори сотні. Ще чотири сотні прибуло близько 15-ї години десятьма автобусами. З другими проблем не було: на під’їзді до Ужгорода львів”ян зустріла міліція та супроводила на стадіон “Авангард”. Там їм було надано глядацькі місця в секторі для уболівальників команди гостей.

    А от ті близько трьох сотень “неорганізованих” львівських “фанів” встигли трохи набідокурити. Адміністратор одного з магазинів міста поскаржився, що невідомі особи викрали обідньої пори з прилавка 18 пляшок пива та слабоалкогольного напою. В центрі міста виникали дрібні потасовки приїжджих із місцевими жителями. Однак розперезатися нетверезим “фанам” не дала міліція. Найбільш зухвалих було доставлено в міське управління. Зокрема, в міліцію надійшло повідомлення, що на вулицях Корзо та Волошина в центрі Ужгорода невідомі хлопці з символікою львівських “Карпат”, перебуваючи в нетверезому стані, чіпляються до перехожих, висловлюються на їхню адресу нецензурно. Прибувши на місце пригоди, працівники міліції затримали двох жителів Львова віком 16 та 17 років, які перебували в стані алкогольного сп’яніння. На затриманих було складено адмінпротокол за ст.173 (хуліганство). Ще на 4-х молодих львів’ян було складено адмінпротокол за ст. 178 (розпиття пива в громадських місцях).

    О 16.00 розпочався сам футбольний матч. За дотриманням порядку на трибунах стадіону слідкували понад 500 правоохоронців. Усе було спокійно, доки у ворота “Закарпаття” не забили гол. Львівські уболівальники відзначили успіх своїх улюбленців криками, свистом, розмахуванням прапорами та запалюванням кількох вибухових пакетів та “фаєрів”. Але ще більше вони завелися після завершення поєдинку. Коли команда “Карпат” підійшла до трибун з уболівальниками, аби попрощатися з ними й подякувати за підтримку, там піднявся шалений крик. Один хлопчина, чи то сп’яну, чи з необачності, раптом зіскочив з трибуни і побіг на поле. Міліціонери у формі, не відаючи, з якою метою той несеться на футболістів, стали йому на заваді. Під час інциденту молодик упав на землю. За всім цим спостерігало кілька сотень уболівальників, які, подумавши, що “наших б’ють”, почали несамовито галасувати. Далі стали нівечити пластмасові крісла, відривати їх і кидати в міліцію!

    Пам’ятаючи про сумні наслідки аналогічного інциденту з уболівальниками та бійцями “Беркута” в Києві, закарпатська міліція не вдавалася до силових дій. Львівських уболівальників було супроводжено до автобусів, якими вони приїхали, і відправлено додому. А тих, хто залишився, доставили на залізничний вокзал, і ввечері вони вирушили поїздом “Солотвино - Львів” додому.

    ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    едуарду-ти дур..к,або не наш,або протів,скоріше чужий!якби не львівяни вже давно всі були би під москлями, і якби не москлі і їх сраний газ і пів України яка є москлі і дуже хочуть бути такими небулоб і їх впливу:тобіш корупції і т.д. ...,а автору -брудно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    да то шо ти тут пишеш то всьо ви круті бо то тінтернет тут можеш писати шо хочеш повір мені
    оо Guf а ти вапшє самий зачьотний всьо УРАВЕНЬ!
    і шо ти доброго сказав тут то шо ти апасний рифму просто підписав да? ооууу всьо я пригнобив*?а ти не думав шо ти тільки принижуєшся цим?
    я не рахую що ви тут пишете це буде зроблено
    через те ,що якщо ви допустили в свому місті таке то вже все і тим все сказано. да ви можете що і буде почати бакланитись тут але толку шо ти пишеш шо ти такий сякий ? а ми довели хто ми а ви що довели то шо ви не можете вийти проти нас?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    парніши я ржу з вас
    які ви всі круті то слів просто не має приїдете до нас?
    а ти впевнений шо ми вам дамо приїхати?та даже еслі приїдете то на басах іто вам буде дуже солодко
    коли ти пишеш тут таке то ви всі круті починаєте вьсо тіпа я приїду їм жопа та хто ти?шо ти всіх перетовчеш да?
    дивись а вам не стидно за себе то шо ми в своєму місті допустили?
    наприклад хто б не приїжджав ми не допускали в своєму місті таке ,на форумах може кожен писати може кожен вимахуватись шо він дуже крутий баєц а коли до справи по підалям?да?
    ви спочатку приїдьте
    а потім говоріть ...
    іто шо там хтось дуже примудрьонний написав шо тіпа він зі Львова то бред кончений яката школота написала і тіпа буде потім пере ПОТсанами вимахуватись аа я там таке сяке написав то він він крутий буде а чьо ви такі всі круті не виййшли ? а чьо давали на тапкі а?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НЕ КОММЕНТИРУЙТЕ БОЛЬШЕ, СПЛОШНАЯ ГРЯЗЬ! РЕПОРТЕРУ ТОЛЬКО ЭТО И НУЖНО-ВРАЖДА И НЕНАВИСТЬ. ТО ЧТО ТУТ НАПИСАНО ВЫДУМКА А ВЫ РУГАЕТЕСЬ НА ПУСТОМ МЕСТЕ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та вам ше мало дали !!!ви тупо коньчені попущені уйобки!!!ваші мадьяри бігли на нас з арматурами і палками...а результат - мадьяру запхали палку в ачко!!!!такшо не торгуйте йоблами!!!!Sieg Heil!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та вам ше мало дали !!!ви тупо коньчені попущені уйобки!!!ваші мадьяри бігли на нас з арматурами і палками...а результат - мадьяру запхали палку в ачко!!!!такшо не торгуйте йоблами!!!!Sieg Heil!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    12.04.2010 (18:49) / Shichok
    Слава Україні! Героям - СЛАВА!
    ********************************
    Бандера и фашисти могли и знали лиш пушку через плече носити и отбирали от людей жратву, кушать хотелось три раза в день. херои. Таких хероев и их пособников надо собрать вместе, выдать шанцевый инструмент и пахать, пахать до потери пульса, земля заросла сорняками. Есть настоящие, нормальные болельщики, которые разбираются в футболе. А ци вси фанати - это НЕ настоящие болельщики - это ДЕБИЛЫ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У нас Юлина пройграла, але ми за три тижні до першого туру галичанов били у пысок, оби знали своє місце. А
    Ужгородців шкода, но айбо цигане Вам правду кажут, у Вас проходний двор, як мож было дати собі тій наглоті,
    сісти на голову. А якщо люди померли поправді, мовчати ніхто не буде, як би міліція не прикрашувала своі показники. Ми готуємо телеграму нашому Президентові, крім Донецьких від галицькоі наглоти нас ніхто не
    захистить. Погодьтеся, наші вболівальники в Лембергу так би себе не поводили. Невже Русин пропустить цю
    "пощечину", два-три галицьких пропагадистів-редакторів плюс декілька наших прихвоснів-дуполизів типу
    чукчі й кошути, ось й вся патріот-еліта майданного покрою.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Адольфе нащо нас обіжаеш, даже ми не е такі вонючі як тоті галичане. А аш познаеш котрий е тото Федченко,
    та най ми гроші верне за роботу на його хажі за дорогов на Шахті, бо я добре знау де тото е. А що Вас бют на
    футболі, то так Вам і треба, галичане то е електорат БЮТу а Ви у Ужгороді як не люди голосовалисте за Юлину, та що ще хочете, у другий раз із своім Мером будете май розумні. Бо у нас у Сивлюші они май смиренні, а я би Вам
    порадив ош за динь не накопкаете одно-двох галичану, то динь істе прожили задарь. І так не треба довго, за
    пугода они порозуміут ош прийшли жити у наш край. А тоту жирну свиню що зфотографована із онуком
    Бандери (і що они мают до Закарпаття) у газиті Трибуна моі люди уже іспознали - то ще одна галичанська морда. Які Ви у Ужгороді сигіняшні, у вас що не е своіх людий на задрипаних редактору
    то ще од

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аналогічну статтю з сайта Рати Кошута вообще убрав. Наш барон
    із Ардова вспомнив як колись Роми із Виноградова за заказну статтю хижу помагали стро1ти задарь для Федченка на Шахті.
    Ми Роми не вшитких упознаеме, пудскажіт що за жирна свиня
    на фотографіі сайта Трибуни стоіть із внуком Бандери.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цыган он и в Африке цыган ..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тот , что смотрит в глаза, най попозерать міні у гузицю- шляхтич смердячий

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тому, кто "На кол Фашистов!":
    Конкретизируй! А то в такой лавине и с АГСа шмальнуть могу - тебя зацепит....:(, Если кому-то хочется Киргизии в этой стране - вариант нулевой: безобидных жертв не будет: видео агрессора - видео расплаты!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тому, кто выдерживает взгляд:
    Последнее сообщение не в твой адрес, присмотрись! Ответ был на сообщение о "Слава Украине - героям слава". Слово герой в кавычках, подразумевает Львовских нацистов!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ублюдки! Ублюдки и еще раз Ублюдки! это не фанаты, это не герои укранци - это блядь ублюдки! кто кого провоцирвал? это еще до футбола беркут разруливал моменты в Ужгороде, котрые создавли псевдо-герои. ? Львы? Гиены, поедающие падаль. Нахрен выгнать с чемпионата за такую самоцель, самоцель устроить беспорядок, еще раз доказать что львяне ублюдки. Ублюдки относиться ко вскм львянам, потому что только такие блядь уроды могли выростить и так воспитать эту мразь. Стыдно за украинцев

    Аватар пользователя Shichok

    Комментарий: 

    Слава Україні! Героям - СЛАВА!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шмальни себя с волыны! "герой"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тому, кто смотрит в глаза:
    Магазины Ужгорода это то же твои "безобидные", показания свидетелей об избитом, ни в чем не винговатом таксисте - это тоже они?, Фан-зона с уничтоженными трибунами это тоже нормально. Так вот, животное , Ужгород - это мирный многонациональный город, котором живет достаточная часть элитного населения Украины. В том числе и спецы, которые "проведут" ваши автобусы "мухой" на перевале! Кому нужны такие жертвы?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    может всё таки к 9 маю уничтожим всёх кого не добили в 45.
    ультра правые? тут помоему подмена ценностей гомосеки и правые?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а ви впевнені ,що був вбитий таксист ?я не думаю що аж до такого як ви кажете Бендеравци дойшли.
    по переше не Бендаровци а Львів*яни
    по друге був в них на секторі цей хрест це ж не означає ,що всі вони являються націоналістами і т.д.
    по третє провукали міліцію ?вот кидали вони в них фаєра так?-не кидали а тушили в себе на секторі за пітарди,ну підпалив він її кудав мав кидати чи в руках тримати?
    по четверте вот мені подобається школота яка пише всякий текст без місту теми а нормально написати це ніяк правда?бо треба казати всім вот я їх обматюкав
    коли стояли ті самі Карпати біля стадіону йшли люди якщо можна назвати їх так на стільки п*яних і провокували фанатів Карпат маю на увазі мол ви ... такі сякі це нормально? і винні хто правельно Львів винен .це дуже спорне питання

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ты, считаешь нормальным, что понаехало 9 автобусов ваших "героев" и в каждом окне автобуса, ваши уроды, показывали людям жесты, несущие информацию: "Вам п*зда", " Будете отдрачивать нам" и многие другие жесты! "Перерезали" пальцами горло, крутили кулаками на уровне паха, били кулаком о ладонь! Это нормально? И это еще не выходя из автобуса!
    А то что ваши, мать их Львовяне побили пацанчика, которому лет 14-ть! Ногами по лицу! Герои блядь! А то что ваши уроды, толпой бежали за несколькими людьми, тоже подростками!
    Валите во Львов и быкуйте там "львовяне нах*й"......Вы животные а не люди!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://samozahist.org.ua/?p=31503#more-31503
    ОНОВЛЕННЯ: Станом на 12 квітня, ужгородська міліція заперечує відомість про вбивства, однак визнає факт масових безладів. Хоча ще увечері 11 квітня вони підтвердили летальний випадок. Схоже, що зараз інформацію про прикрий інцидент намагаються приховати. У цьому в однаковій мірі може бути зацікавлене як керівництво міліції, так і власники “Карпат”. Доведеність убивств стане ударом по їх репутації.
    .
    .
    Админ, ты тянешь всякую грязь и не проверяешь. Позор, такие слухи распространять, позор !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Болельщики львовского клуба давно стали основным мобилизационным источником для партии "Свобода", наци-скинхедов и "автономных нацистов."
    Tak szamo sztav szajt ........ bazyszom nacykiv z szvoimy Olekszandr Gavosamy, Oleg Dybamy ta Andrijamy Ljubkamy

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    МОЧИТЬ! МОЧИТЬ БЕНДЕРОВЦЕВ СРАНЫХ!!!!!!!! РССТРЕЛИВАТЬ! К СТЕНКЕ ВСЕХ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПОСТАВИТЬ ВСЕХ К СТЕНКЕ И РАССТРЕЛЯТЬ!
    УБЛЮДКИ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та вам ше мало дали !!!ви тупо коньчені попущені уйобки!!!ваші мадьяри бігли на нас з арматурами і палками...а результат - мадьяру запхали палку в ачко!!!!такшо не торгуйте йоблами!!!!Sieg Heil!!!

    Аватар пользователя В. Солнцев

    Комментарий: 

    Пипец. Тупо моя новость. Слово в слово скопировали! И никакой нафиг не СПОРТОБОЗ вам это сообщил,а Я!!! Сегодня ночью около 3-х утра! Плагиатчики хреновы. Хоть бы написали,что читатель вам это прислал. Не стыдно?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо Ви писала текст , значить сообщение Вам: не мадяри , а венгри, якщо по українськи то угорци.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Извините, но мы действительно взяли информацию на http://sport.oboz.ua/news/2010/4/12/73547.htm. Информация о посланном Вами письме сейчас проверяется администратором.

    Уважаемый В. Солнцев, приносим наши извинения ! Ваше письмо попало в СПАМ и не было прочитано! Только сейчас обнаружили его!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПРАВДА, ОТКРОЙ ГЛАЗА И НЕ БУЗИ! СПОРТОБОЗ ВЫДЕЛЕНО КРАСНЫМ! ИЛИ ТЫ ДАЛЬТОНИК?

    Почему не ставите ссылки на источник? Это не страшно, что все новости буду стянуты от других, но этого требует закон, который вы нарушаете !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мадяри валити всіх вас нахуй!!!!!!
    зіга вам всім

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    просто ЛОХ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Akartok még a pofátokra?