ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Филарет приезжал в Ужгород захватить церковь Патриарха Моисея (ВИДЕО)

    24 апреля 2024 среда
    108 переглядів
    Епископ Василий после избиения епископом Кириллом в Ужгороде 18 июля 2010 года

    Как сообщал UA-Reporter.com ранее, 13 июля в городе Ужгород находился Патриарх Киевский и Всея Руси-Украины Филарет. В честь Патриарха Филарета жители Ужгорода устроили драку. Но бандиты в рясах не насытилась в тот день. Они вернулись 18 июля и устроили очередной погром...


    Благодарю Тебя, Боже, за ту минуту, что ты даровал нам и всему белому свету и показал 13 июля 2010 - кто же нынче правит балом в Украине. Наконец, Господи, Филаретовые чудовища в рясах выползли из берлоги и показали свою истинную сущность, рыча и бросаясь на людей.

    Кажется, что можно еще добавить к тем красноречивых кадрам, где разъяренные филаретовские попы, как шакалы, бросались на жертву, чтобы показать патриарху Филарету: «Смотри, как хорошо мы усвоили твою науку. Мы - твои дети!»

    Но, оказывается, есть что добавить. Бандиты в рясах не насытилась в тот день. Их природа жаждет крови, а «на камеры» не разрешено. Поэтому на следующее воскресенье, 18 июля, в начале богослужения на епископа Василия, священников и верующих УАПЦ-Канонической было совершено разбойное нападение филаретовским епископом Кириллом и двадцатью пятью молодыми людьми, которые выскочили из леса и напали на епископа Василия, духовенство и верных, совершили избиение, пролив святую кровь, перебросив престол со святыми дарами, попрали его.

    Вот тут они уже отработали на отлично приказ Филарета. То, что происходило 13 июля, оказалось цветочками по сравнению с тем физическим насилием, что позволил себе Кирилл с братками в воскресенье, 18 июля.

    Человека, пытавшегося снимать на видео это безобразие, было жестоко избито, а камеру забрали.

    Я была свидетелем событий, которые состоялись 13 июля. И своими глазами увидела, что такое филаретивщина, какое это темное нашествие, управляемая злобой, ненавистью, желанием наложить свою грязную лапу на все и на вся. Показала себя в действии и подкупленная милиция, которая спокойно наблюдала, как пузатые попы в рясах пускали в ход кулаки. А потом вместе с ними вытесняла за забор нас - тех, кто строил этот фундамент еще 2 года назад. О каком краеугольном камне Филарета может идти речь у давно освященной и сводной Патриархом Моисеем основы храма?

    Сначала я была шокирована. Хотя и раньше знала, что Филарет просто бандит, а никакой не священнослужитель. Сотня рейдованных им церквей и приходов тому подтверждение.

    Он так удачно маскировался на людях под благочестивого, что трудно было глазам своим поверить в то, что видела. А когда очнулась, то почувствовала покой и радость на душе. Ведь теперь маски сняты - и, может, люди на УКРАИНЕ начнут прозревать.

    Слава Тебе, Боже, на все воля Твоя!


    Надежда С., Верная УАПЦ-К, очевидец событий.



    Жители Ужгорода устроили драку в честь Патриарха Филарета (ФОТО)


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя варташ

    Комментарий: 

    Люди добрі ! Я прочитав замітку цієї жінки, і смішно, і грішно і плакати хочеться від цієї лупини, до чого у нас люди глупі тай брехливі... прокриваються вірою в Христа ! Я більше року цікавився цією сітуацією, - правда, як і все, десь посередині, Господи помилуй мою душу, веце нич не повім, не хочу... айбо в них там такий пуп Валера....не беру гріх на душу, ніт-ніт-ні-...Господи помилуй...

    Аватар пользователя Кирило

    Комментарий: 

    Ужгородська секта чи церковний авантюрист з великої дороги?
    26.05.2010 (10:13)

    Як нам стало відомо в Ужгороді, під прикриттям православної релігійної громади проводить свою діяльність тоталітарно-деструктивна секта. Принаймні така думка напрошується, якщо проаналізувати діяльність в обласному центрі Української Автокефальної Православної Соборної Церкви та її керівника «патріарха Мойсея» (Кулик Олег Іванович, який до речі на даний момент переховується від правосуддя закордоном, бо розшукується Голосіївським Районним Управлінням МВСУ м. Києва по звинуваченню у зґвалтуванні декількох неповнолітніх парафіянок!!!).
    Отже сидить собі цей «патріарх» десь на Багамах і керує по Інтернету своїми вівцями як йому заманеться. А пастирі у овечок теж ого-го: «єпископ» Томинець В.І. (людина без відповідної богословської освіти, яка суміщає єпископський сан з роботою електрика в одній з лікарень міста), а також вірний поплічник Кулика києвлянин Манжос С.Ю. (т.зв «патріарший адміністратор Болгарії», який нещодавно закінчив школу, і ні разу в Болгарії не був).
    Проповіді у Кулика ще ті! Мовляв вони є єдиними представниками «істинно української» віри, яка в майбутньому об’єднає всі конфесії присутні на території нашої держави, що стали на «невірний шлях», отже продавайте майно, здавайте побільше грошеняток для розбудови УАПСЦ в Україні і закордоном, та й «патріарху» не забувайте передавати на «хліб з ікрою», бо він і є той месія (читай - Христос), що прийде на їх захист.
    Окремою темою можна виділити пропаганду «Мойсеєм» негативного і зневажливого відношення до всіх християнських конфесій та необхідність агресивних дій для залучення у своє коло більшої кількості людей, а також підбурювання ним своїх адептів до різноманітних «Хресних ходів» на захист свого месії. Враховуючи (як кажуть) його гіпнотичні здібності, харизму, та беручи до уваги систематичні подібні заходи у м. Києві, а також авторитаризм який панує в громаді (пан Кулик полюбляє робити від імені Божого безапеляційні заяви: „Бог хоче... Бог повеліває ...”) можна тільки здогадуватись до чого це призведе у майбутньому.
    Свої зібрання ужгородська громада (секта) УАПСЦ проводить у мікрорайоні «Шахта», де орендують приміщення у ромського національно-культурного товариства «Романі Чгіб». Напевно, за браком віруючих вирішили вже й серед ромів проводити «вербувальну» діяльність.
    Як стало відомо з офіційних джерел, організація під назвою «УАПСЦ – Канонічна» ніякого відношення до Української Автокефальної Православної Церкви не мала і не має. Цю інформацію підтвердила прес-служба УАПЦ. Кулик О.І. (він же ієромонах Сава, він же Митрополит Мойсей, він же патріарх Київський і всієї Руси-України) був висвячений у єпископи в жовтні 2002 року ієрархами УАПЦ - Соборноправної в Північній Америці. За єретичне вчення і практикування неправославних і нехристиянських традицій, собором єпископів УАПЦ-Соборноправної, він був заборонений у священнослужінні і позбавлений єпископського сану 30 січня 2004 року. А УПЦ КП взагалі вважає «Мойсея» церковним авантюристом та піддала його анафемі!!!
    Замість того, аби тихо піти, Олег Кулик створив свою штучну організацію під назвою «УАПСЦ- канонічна» та намагався її зареєструвати в Державному комітеті у справах національностей та релігій України.
    Однак, статут релігійного центру так званої «Української автокефальної православної церкви канонічної» Державним органом у справах релігій не реєструвався, отже і діяльність самопроголошеного «патріарха Київського і всієї Руси-України Мойсея», як і його єпископів є такою, що суперечить чинному законодавству.
    Незважаючи на неофіційний та незаконний характер своєї діяльності патріарх Мойсей продовжує жити-не-тужити закордоном (за рахунок пожертв віруючих) у своє задоволення, купує собі вілли, прелюбодіє з своїми парафіянками, прикриваючись тим, що так «Богу угодно», а люди передають йому останнє, що в них є, в надії скорого приходу їх месії, який і почне «відродження та об’єднання української національної віри».

    Однак реалії набагато суворіші, за їх пожертви йде розбудова однієї з тоталітарних сект, в яку, до речі, можливо потраплять, або вже й потрапили ваші рідні та близькі!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прочитавши писанину борця з сектами, стає відразу зрозумілим хто його батько, бо бере він все від нього.
    Якщо сказати словами Ісуса в Євангелії від Іоанна 8, 44. « Ваш отець Диявол и ви хочете виконувати похоті батька вашого; він був людиновбивцею від початку і не встояв в істині, тому що нема в ньому істини. І коли він говорить брехні, то своє говорить, бо він є брехун і батько брехні.»

    Борець з сектами є достойний син свого батька Філарета в якому нема чистоти, а тільки духовна скверна, якою він намагається забруднити Мойсея. Який батько такі ж і діти.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    2 борец с сектами:
    Не можу ані слова сказати на захист Мойсея -- дійсно нічого про нього не знаю. Але кому-кому, але аж ніяк не релігійній секті, бізнес-проекту Л.Кравчука і М.Денисенка під назвою "УПЦ КП" оголошувати кого б то не було аферістами і тим більше піддавати анафемі! Їм взагалі в принципі небажано десь виголошувати слово "анафема"...
    А з точки зору закону треба просто юридично розібратися -- кому належить, за ким закріплений той шматок землі і чи має до нього якийсь стосунок релігійна організація Денисенка.

    До речі, питання, пов’язане з вашим ніком -- а як ви в своїй боротьбі відрізняєте секти від церков? (Без стьобу, дійсно цікаво, які критерії)

    Аватар пользователя Кирило

    Комментарий: 

    А про те що вашого так званого патрарха Мойсея розшукує міліція за згвалтування своїх вірниць, Ви чомусь забули написати. Тай церкви такої УАПЦК не має, вона не зареестрована ніде, отже не має ні патріарха ні єпископ Василя, а є тільки секта, яка видурює у людей гроші, а Філарет бореться з такими як ви!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та й в будь-якому разі поведінка отих людей в одязі, схожому на ряси аж ніяк не личить сану священників, в будь-яких обставинах. Особливо потішив отой, що ричав, драв на собі волосся і особливо -- вдарив опонента через забор і з-за спин міліції. Якось воно з головною заповіддю не стикується...
    Нагадую -- я не стаю на захист УАПЦ(к) і Мойсея, мене міжсектантські чвари взагалі обходять. Просто мене дещо дратують оці попи псевдоправославної церкви, що задравши ряси, свого часу торгували писками по світських мітингах, а потім вимагали за це від влади файні престижні земельні діляночки в центрі міста. Особливо -- біля драмтеатру.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Є думка, що пан Денисенко бореться не стільки проти когось-чогось, скільки за щось: за гроші, владу, вплив.

    Аватар пользователя комуніст

    Комментарий: 

    БЕЗПРЕДЕЛ ,