ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фільми з "порнухою" до покупця не дійшли...

    29 марта 2024 пятница
    31 переглядів

    Закарпатська міліція вилучила понад 2 тисячі контрафактних дисків

    ...Оперативна інформація про те, що на території Закарпатської області невідомі особи розповсюджують контрафактні диски, тривалий час надходила до працівників ВБЗПТЛ обласного УМВС. Окремі підприємці йшли на грубе порушення закону, адже від покупок та подальшої реалізації ліцензійних дисків прибуток невеликий. Інша річ - контрафактний товар.

    Придбавши диск за 6-8 гривень можна потім реалізувати його за 25-30. Навар відчутний... Налагодивши канал поставки неліцензійних дисків, комерсанти далі діяли за налагодженою схемою. В іншому випадку спритники самі виїжджали за крамом у Київ, Харків, Одесу, Львів. У себе вдома підприємці облаштовували підпільні студії, де тиражували фільми для подальшої їх реалізації. Та не дрімали й правоохоронці.

    Під час перевірки оперативної інформації у поле зору оперативників потрапила 57-річна ужгородка, котра торгувала DVD-дисками. Здається, у цьому нічого забороненого немає, якби не один нюанс. Крім звичних фільмів, жіночка тихцем розповсюджувала відеопродукцію, котра містила ознаки культу насильства та жорстокості. Під час перевірки працівники міліції виявили та вилучили у неї 571 диск формату DVD та 282 відеокасети з ознаками контрафактності. Крім того, міліціонери встановили, що продавщиця реалізувала 17-річному юнакові два відеофільми, котрі пропагують насильство та жорстокість.

    За подібні діяння під оперативний ковпак правоохоронців потрапила й 43-річна мукачівка Тетяна, котра мала власний салон відеопрокату. Ну, дуже кортіло жіночці заробити грошей. Жага легкої наживи була настільки великою, що вона забула про совість та мораль: мовляв, гроші не пахнуть. Отож придбавши у невідомої особи пікантні фільми, Тетяна стала реалізовувати їх молодим людям. Як встановили працівники ВБЗПТЛ УМВС, одного дня власниця салону збула два відеодиски з "полуничкою" 25-річній мукачівці. Того ж дня Тетяна продала 19-річному ужгородцю фільм, котрий пропагує культ насилля і жорстокості. Під час відповідної перевірки працівники міліції виявили та вилучили в салоні мукачівки понад 1200 відеодисків, одну відеокасету.

    Ще один цікавий випадок сплив під час розстеження кримінальної справи. Як з'ясувалося, вельми специфічному ремеслу вирішила навчити своїх доньок 41-річна жителька Сваляви Надія. Зарубіжні журнали, котрі пропагують еротику та містять фото відверто порнографічного характеру, стали своєрідним унаочненням. "Еротический бульвар", "Флирт" та інші подібні видання зачитувала до дірок. Замість того, щоб прищеплювати 23-річній Наталії та 16-річній Олені "добре , розумне, вічне", жіночка підсовувала і їм згадані журнали. Мабуть, матусю не хвилювало те, що після подібного перегляду і дівчатам захочеться зайнятися древнім ремеслом...

    – У всіх вищезгаданих випадках порушені кримінальні справи, – розповідає начальник ВБЗПТЛ УМВС Володимир Поляк. – Дві з них -- за реалізацію контрафактної продукції, одна – за ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, ще одна - за ввезення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Наразі розпочато слідство, котре повинно пролити світло на всі деталі у цих історіях. До слова, на підході у нас ще кілька цікавих справ...

    Іван ЛАДЖУН, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області
    Армия ГДР производила собственные ...порнофильмы!
    Украина замешана в международных порнооперациях?
    78 тысяч сайтов в Интернете предлагают детские секс-услуги. Актуально для Украины!
    Святой отец попался на краже порно в секс-шопе

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость