ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракція соціалістів в Ужгородській міській раді найактивніше допомагає людям

    19 апреля 2024 пятница
    50 переглядів

    Чергова сесія Ужгородської міськради розпочалася хвилиною мовчання, якою депутати вшанували пам’ять почесного громадянина обласного центру Закарпаття Івана Чендея, який помер сьогодні. На сесії розглянули ряд звернень фракції Соціалістичної партії України в Ужгородській міській раді (депутати Ю.Бобик, О.Доктор, С.Олексіюк, С.Слободянюк, Ю.Фогел). Так, досі нема опалення в будинку №3 (т. зв. “малосімейці”) по вулиці Заньковецької - читайте матеріал "Через бездушність працівників ЖРЕР-3 71-річна ужгородка-інвалід змушена переїжджати із власної квартири до рідні". 9-поверховий будинок увійшов у зимовий період без тепла, з підвалами, повними водою та фекаліями, запахи яких змушені вдихати мешканці квартир на першому поверсі. Практично повністю зруйновані будинкові мережі (каналізація, водогін, стояки теплової мережі, три з яких узагалі відсутні), на під’їзді розбиті двері. (До речі, після звернення мешканців житлового будинку по вул.Заньковецькій, 3, по допомогу до членів фракції Соціалістичної партії у міській раді справа, нарешті, зрушила з мертвої точки. Минулої п’ятниці та в суботу тут уже спостерігалася певна активність міських комунальних служб: з підвалу відкачували воду, а працівники КП “Ужгородтеплокомуненерго” провадили роботи по зварюванню системи водопровідних труб) .

    Сесія підтримала актуальний запит. Начальнику управління ЖКГ Івану Крайниківському наказано до 15 грудня вирішити всі нагальні питання, щоб опалення пішло і люди не мерзли, як німці в Сталінграді. Також цього керівного чоловіка зобов’язано спланувати капітальний ремонт.

    Через ресторан “Деца”, власником якого є голова Закарпатської обласної організації НРУ Павло Чучка, на межі знищення перебуває філіал №6 Центральної міської бібліотеки по Гагаріна, 98, - єдиний освітянський та культурний осередок мікрорайону “Дравці”. Запит щодо цього зробили депутати С.Слободянюк і С.Олексіюк (читайте матеріал ”Ужгород: Не книгою єдиною вирішили жити Дравці... Або вдаримо Чучкою по культурі!“. Цей запит не тільки підтримали, але й розширили. Адже напрошується і ремонт інших бібліотечних філій, які діють гірше ніж у партизанських загонах за нянька Сталіна. Тому вирішили фінансувати й ремонт бібліотек на Радванці та в Горянах.

    Цікаве звернення членів фракції соціалістів у міськраді депутатів С.Слободянюка і О.Доктора наступного змісту: “У зв’язку з тим, що народний депутат України по 70-му виборчому округу Ратушняк С.М. за 4 роки жодного разу не звітувався перед ужгородцями, що є прямим порушенням чинного законодавства, просимо сесію Ужгородської міської ради звернутися до нього із вимогою дати звіт ужгородцям про свою депутатську діяльність на 2002-2005 роки до кінця цього року”.

    Про ставки єдиного податку і виконання бюджету міста за дев’ять місяців нинішнього року на сесії доповідав начальник міськфінуправління М.Рябець. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста на 2005 рік гостро зауважував начальник управління економіки О.Овсяніков. Про програму “Шкільний автобус” говорив начальник управління праці та соціального захисту населення С.Сойнов. Піднімалися також питання охорони здоров’я городян та подальшої розбудови м.Ужгород.

    Василь ЗУБАЧ.
    Ужгород: Хата Крайниківського — скраю...
    Бармен Чучка влаштував «розкольницький дебош» у Народному русі Закарпаття
    ЖРЕРи і народ не близнюки — звірі
    Юрій Фогел: Батареї просять тепла,
    або відверто про проблеми "Ужгородтеплокомуненерго"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ха-ха-ха! Вася Зубач!