ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракція СПУ прагне допомогти офіцерам Мукачева

    25 апреля 2024 четверг
    29 переглядів

    Фракція СПУ у Верховній Раді направила звернення з клопотанням переглянути рішення про розформування і продаж Мукачівського гарнізонного Будинку офіцерів.Як повідомляє прес-служба Закарпатського обкому СПУ, до фракції СПУ звернулася Закарпатська обласна організація офіцерів "Честь" (в.о. голови Володимир Новіков) з проханням вжити заходів щодо недопущення приватизації зазначеного об'єкта.

    У зверненні офіцерів зазначається, що можлива приватизація приватними особами Мукачівського гарнізонного Будинку офіцерів є "недоцільною та антисоціальною, оскільки фактично позбавляє матеріальної бази для реалізації соціальних, культурних, освітніх, спортивних та інших інтересів дійсних та колишніх військовослужбовців Мукачева".

    Окрім того, офіцери вбачають у можливій приватизації невідповідність низці нормативно-правових актів, зокрема, концепції реформування Збройних Сил. На думку представників громадської організації військовослужбовців, рішення про конверсію Мукачівського гарнізонного будинку офіцерів шляхом приватизації є деструктивним, жодним чином не відповідає ані інтересам збройних сил, ані мешканців Мукачева.

    Вже отримано відповідь від Фонду держмайна, у якій зазначається, що ФДМУ підтримує позицію військовослужбовців Мукачева, про що направлено лист Міністру оборони України А.Гриценку.

    Сам Бог велів...
    Ветерани Афганістану закарпатської Тячівщини підтримають на виборах Соціалістичну партію
    Завдяки соціалістам в закарпатському селі відкрито поштове відділення
    Соціалісти Ужгорода: "Нам спокій тільки сниться!"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору