ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракція СПУ в Ужгородській міськраді потурбувалася про ветеранів війни і праці

    19 апреля 2024 пятница
    25 переглядів

    Сьогодні на черговій сесії Ужгородської міської ради за ініціативи фракції Соціалістичної партії прийнято рішення про фінансову підтримку Ужгородської міської організації ветеранів війни, праці і Збройних сил (голова — Анатолій Сабінін) на наступний 2006 рік у розмірі 20 тисяч гривень.Одна з найчисельніших громадських організацій обласного центру Закарпаття змогла у 2005 році залучити до волонтерської роботи близько 300 своїх членів, що опікуються проблемами більше 2 тисяч лежачих, прикутих до ліжка ужгородців похилого віку та важкохворих. Саме для стимулювання волонтерів та організації більш якісної роботи волонтерів Ужгородської міськорганізації ветеранів війни, праці та Збройних сил фракціює СПУ в Ужгородській міській раді й було піднято на сесії питання про її фінансову підтримку, повідомив "UA-Reporter.com" представник фракції Сергій Слободянюк.

    На цій сесії фракція СПУ також підтримала надання фінансової підтримки на наступний рік Комітету самоврядування мікрорайону мікрорайону "Дравці".

    Наприкінці сесії депутати-соціалісти внесли депутатський запит щодо організації в Ужгороді шпиталю для ветеранів війни та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Це питання буде внесено у порядок денний чергової сесії Ужгородської міькради, яка запланована на 12 січня 2006 року.

    Загалом чергова сесія Ужгородської міської ради розглянула 38 питань. Міські депутати відхилили земельні питання, які вони вважали необгрунтованими, відправили на доопрацювання кілька проектів рішень архітектурно-будівельних конкурсів, пропозиції яких не містили розв’язання соціальних питань — зокрема, облаштування певної інфраструктури життєзабезпечення мікрорайону та інш.
    НП на сесії Ужгородської міської ради: Мало не побилися "нашоукраїнець" із "регіоналом"...
    Ужгород: Куди подіти ветеранів війни та праці?
    Повернути землю Ужгородському ліцею сфери послуг допоможуть депутати-соціалісти
    Сам Бог велів...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору