ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ГАИ Закарпатья ждет полная реорганизация

    19 апреля 2024 пятница
    75 переглядів
    Реорганизация ГАИ улучшит управление подразделениями ?

    В Государственной автомобильной инспекции проходит очередная реорганизация, связанная с переподчинением гор- и райотделов ГАИ.


    Районные и городские отделы ГАИ выводят из подчинения городских и районных отделов милиции и переподчиняют напрямую областным управлениям ГАИ, которые входят в состав областных управлений МВД.

    Напомним, городские и районные отделы ГАИ были переданы в подчинение местным подразделениям МВД в 2011 году. Потом штат этих подразделений был сокращен, что вызвало недовольство руководства департамента.

    «В некоторых подразделениях осталось всего по 3-4 человека, что снизило способность ГАИ влиять на ситуацию на дорогах», - рассказал изданию представитель ГАИ.

    Реорганизация, по его словам, позволит улучшить управление подразделениями. Не исключено также расширение штатов подразделений ГАИ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    каждому гаишнику---срок. Это справедливо.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДАі аж ніяк не впливає на стан аварійності на шляхах. Вони тільки впливают на покращення потоку налу в Київ. Хто має бажання впевнитися в "роботі" дайців, то хай стане біля ПОСТУ ДАЇ на виїзді з Мукачева. Не треба буде довго чекати, сакм побачите, як з кожної фури збирають, НЕ КРИЯЧИСЬ ІНКОЛИ ПЕРЕРАХОВУЮЧИ, по 10 євро. В день мінімум 400-500 фур. От і маешь для чого вони йдуть в ДАЇ. Чесняги, нічого не скажешь. А робата МРЕВ. Зверніть увагу , як живе ЧОРІ Славцьо, доркчі зять колишнього прокурора БЕНЦИ. НЕХІЛО (вул. Духновича, поруч з інтернатом для дітей-інвалідів). А сам фраєрок кожного року , а то і півроку міняе автомобіль мерседес (одніеї ж марки, СВІЖІ з конвеера) тілько номер той самій 0001. СКРОМНЯГА нічого не скажешь. Обідає цей пан (за наши гроші, хабірі) щодня тульки в ресторані "У Петра" (виїзд на Берегово), кожен обід від 400 до 700 грн з носу(щодня). Так бі кожен хотів бі жити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    маразм крепшАє, пАкращення триває...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це роблять не для нас з вами, не для забезпечення дорожньої безпеки, це роблять для того, щоб "план черного нала", який ставлять "згори" легше було виконувати. Так звана "централізація грошових потоків в кишені фифників". Чи ви забули, яка корумпована наша держава? А може хтось поясне, яким чином начальник міліції, який в районі чи місті відповідає за стан правопорядку й безпеки, у т.ч. і дорожньої, не зможе на це впливати? Дурдом, а не держава, в якій НІХТО НІ ЗА ЩО НЕ ВІДПОВІДАЄ !!! Вже понад двадцять років ми в цій державі перебуваємо в якостях піддослідних кроликів. Постійні реорганізації, переорганізації і т.п. Задовбало вже це

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    *Не исключено также расширение штатов подразделений ГАИ.*-
    вот и вся реорганизация!
    Горбатого- могила исправит.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://www.youtube.com/watch?v=tCtYXQr1CA0