ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова Закарпатської обласної організації Партії регіонів України, член виконкому Баранинської сільради Олександр Ледида на виборах працював на Віктора Ющенка?

    24 апреля 2024 среда
    75 переглядів

    Редакції UA-Reporter.com стали відомі деякі цікаві факти стосовно перебігу виборів в окремих населених пунктах Ужгородського району Закарпаття. Так, за підсумками недільних виборів у селах Баранинці, Барвінок, Довге Поле та Підгорб переміг Віктор Ющенко.

    І в даному факті не було б нічого дивного, якби не один вельми цікавий момент: ці населені пункти відносяться до так званого Баранинського куща. А членом виконкому Баранинської сільської ради є не хто інший як ...голова Закарпатської обласної організації Партії регіонів України (пам’ятаєте, хто з кандидатів у Президенти України є її лідером?) Олександр Ледида!

    Для незаангажованого сприйняття вищенаведеної інформації подаємо результати голосування у цих населених пунктах: с.Баранинці (Янукович — 215, Ющенко — 631), с.Барвінок (Янукович — 94, Ющенко — 173), с.Довге Поле (Янукович — 111, Ющенко — 255), с.Підгорб (Янукович — 101, Ющенко — 140).

    Якщо до цього додати, що О. Ледида є найуспішнішим бізнесменом Ужгородського району і в сфері його бізнесу зайнято чимало жителів вказаних сіл (а Баранинці є його малою батьківщиною, селом, де він народився!), то цілком резонно виникає запитання: На кого з кандидатів у Президенти України працював під час виборів "регіонал" Олександр Ледида — на свого партійного лідера Віктора Януковича чи його основного суперника Віктора Ющенка?
    Мукачево знову відзначилось!
    Ще одна "нашоукраїнська" бульбашка лопнула на Закарпатті
    У Закарпатті "грузинський варіант" не пройшов
    За закарпатців голосують навіть без їх згоди

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору