ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головою Закарпатської обласної державної адміністрації призначено Віктора Балогу

    20 апреля 2024 суббота
    73 переглядів

    Сьогодні Віктор Ющенко підписав Указ про призначення Віктора Івановича Балоги головою облдержадміністрації

    Віктор Іванович Балога
    Віктор Іванович Балога

    Віктор Іванович Балога,народився 15 червня 1963 року в с. Завидові Мукачівського району в селянській родині. Українець, громадянин України, освіта вища, у 1984 році закінчив Львівський торгово-економічний інститут, товарознавець. Свою трудову діяльність розпочав після закінчення інституту старшим товарознавцем господарської бази облспоживспілки.

    З 1992 по 1998 рік очолював фірму "Рей-Промінь", ТзОВ "Барва".

    29 березня 1998 року обраний міським головою Мукачевого. З 1999 по 2001 роки - голова Закарпатської обласної державної адміністрації, а з червня 2001 року по березень 2002 року працював головою правління ТзОВ "Барва". В березні 2002 року обраний народним депутатом України по Мукачівському виборчому округу "№ 71. Працював у ВР в комітеті з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій

    Посада в комітеті : Член Комітету

    Фракція : Фракція "Наша Україна"

    Разом з дружиною Оксаною виховує двох синів і доньку. Судимості не має.

    Запитання Сергія Ратушняка на засіданні ВР до Тимошенко стосовно кадрових призначень та її відповідь

    ГОЛОВА. Сергій Ратушняк, фракція Народної аграрної партії.

    13:22:28

    РАТУШНЯК С.М.

    Шановна Юлія Володимирівна, я звертаюся до вас і до Президента Віктора Андрійовича. Скажіть, будь ласка, ваш лозунг проголошений прозорості і відкритості влади буде виконаний до кінця зараз, наприклад, сьогодні? Я пропоную оголосити перед вашим голосуванням склад уряду і по прізвищах голів обласних державних адміністрацій. Я хочу для себе і для суспільства з'ясувати, бандит, який розкрадав Закарпатську область два роки, з 1999 по 2001, зараз буде представлений губернатором чи ні? І чи лозунг "Бандитам - тюрми" заміниться на лозунг - "Бандитам - губернаторські крісла"? Щоб я зробив для себе свідомий вибір при голосуванні за вашу посаду. (Ратушняк проголосував "ЗА",слід розуміти що "зробив для себе свідомий вибір")

    ТИМОШЕНКО Ю.В. Да, дійсно нова влада робить багато чого нового вже спочатку буквально процедур призначення кадрів. І саме тому Віктор Андрійович Ющенко як новий Президент України вперше, вперше, за все існування нашої незалежності заявив, що він у парламенті публічно, прозоро оголосить і склад уряду, і склад всього губернаторського корпусу. І це є його рішення для того, щоб у вас не було сумнівів, що щось кулуарно кадрово робиться.

    І можу вам сказати, що за процедурою не можна призначити нових міністрів і не можна призначити нових голів адміністрацій обласних, поки немає у вас повноцінного Прем'єр-міністра. Тому що за Конституцією Прем'єр-міністр дає подання на призначення міністрів і губернаторів. І тому доведеться вам, як би не хотілося, спочатку розібратися з кандидатурою Прем'єр-міністра, потім Президент країни оголосить весь кадровий склад, а після того по процедурі ми підемо на перше засідання урочисте уряду, на якому будуть присутні всі голови фракцій, буде присутній уряд, Президент України, Голова Верховної Ради, засоби масової інформації, і там буде прийнята програма уряду. І вона буде винесена на голосування в зал після короткої перерви. Так будете виглядати процедура.

    Але, що стосується якості кадрових призначень, то я хотіла б сказати пану Сергію, який тільки що задавав питання, якщо ви думаєте, що люди, які пройшли до владного олімпу весь свій шлях, включаючи і народних депутатів, всі без виключення янголи, включаючи вас, то я думаю, що це буде просто неправда, тому що всі люди пройшли свій шлях, і людина, вона і має ознаку того, що кожна людина має якісь гріхи.

    (Натяк Ратушняку на його дві судимості за корупцію й казнокрадство.КПЖЗ)

    Проблема в іншому: що будуть посадовці нові робити на своїх посадах? І тут я вам можу впевнено сказати, що першим пунктом буде стояти мораль урядовців. І навіть якщо хтось з вас має запитання до кадрових призначень, давайте ці запитання оголосимо через три-чотири місяці роботи, і коли ви будете мати реальні факти того, що урядовці порушують кодекс моральної честі чиновника. І тоді я буду першою людиною, яка подасть подання на звільнення тих чиновників, які мають претензії. А поки що давайте не ганьбити тих людей, які тільки починають свій урядовий шлях.(Мабуть натяк на "нове старе" обличчя Віктора Балоги)

    Також читайте коментар www.rionews.com.ua на тему:"Кому ж тюрми, якщо бандитам губернаторські крісла?"

    Сергій Ратушняк надіслав Відкритого листа Віктору Ющенку
    Ратушняк визнав!?
    Ратушняк выступил против намерений Балоги и "Барвы" монополизировать власть на Закарпатье в "одних руках". И призвал мукачевский "клан" поделиться благами "оранжевой революции" с другими "субьектами".
    Ужгородський нардеп Сергій Ратушняк попередив народ України про ГКЧП та захистив чинного Прем’єр-міністра України, майбутнього Президента Віктора Януковича

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору