ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Губернатор Закарпаття провів дві свої перші наради

    23 апреля 2024 вторник
    62 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді губернатор В.Балога провів дві свої перші наради. Перша була з начальниками управлінь ОДА. Підстраховував голову ОДА екс-есбеушник, голова страйкового комітету, за сумісництвом — керуючий справами ОДА, Михайло Попович.У цілому для наради Віктор Балога обрав поблажливий тон та толерантне ставлення у відношенні до начальників управлінь облдержадміністрації. Він особливо не віддячувався за дворічну роботу керівникам структурних підрозділів, які витягували Закарпаття з економічного занепаду і кризи, але зауважив їм, “що вони ні в чому не винні”.

    Друга нарада у В.Балоги була згодом з представниками бізнесу, яких був повний сесійний зал Закарпатської обласної ради. Там також була демонстрація толерантності, абстагування від політики та жадання надходжень до бюджету та високої заробітної плати. У цілому вийшло непогано.

    Журналістів “UA-Reporter.com” вже починає лякати інформаційний вакуум стосовно планів Віктора Івановича Балоги в якості губернатора стосовно соціально-економічного розвитку Закарпаття та планів щодо люстрації держслужбовців, або, як прийнято говорити, кадрових зміцнень. Ну й на кого ж із бізнесменів Закарпаття першим паде караючий меч справедливого правосуддя?
    Сьогодні в Ужгороді представлять нового голову Закарпатської ОДА
    Олег Гаваши займет должность первого заместителя главы Закарпатской ОГА
    Балога звільнить усіх голів РДА „за власним бажанням”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору