ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто стане губернатором Закарпаття?

    24 апреля 2024 среда
    22 переглядів

    Наш новостійний інтернет-сайт ”UA-Reporter.com” започаткував опитування відвідувачів сайту, де вони мають можливість віддати свій голос за ту людину, особу якої вони бачать на посаді голови Закарпатської облдержадміністрації. Підсумовуючи перші результати опитування, подаємо прізвища тих, хто за вказаний проміжок часу набрав найбільше голосів гостей ”„UA-Reporter.com”. На першому місці тут ми бачимо Мукачівського міського голову Василя Петьовку — 24,28%. Цікаво, що екс-губернатору Закарпаття, екс-меру Мукачева, народному депутату України Віктору Балозі віддали свої голоси удвічі менше краян — 12,85%. Третє місце також обіймає ще один представник мукачівської ”„Барви” Ігор Кріль — 11,42%. За ними у чергу на ”„п’єдестал пошани” вишикувались нинішній голова облради Микола Андрусь (7,142%), екс-голова облради, народний депутат України Іван Іванчо (4,285%) та нардепи Михайло Сятиня та Віктор Пинзеник.

    Зауважимо, що інтрига з кандидатурою майбутнього губернатора Закарпаття зберігається. Пояснимо, чому. Номер 1 у цьому списку Василь Петьовка, на нашу думку, навряд чи погодиться пересісти з нинішнього свого крісла в крісло керівника області — за умови, якщо йому запропонують це зробити, — дуже вже дорого обійшовся йому сьогоднішній мерський статус. Не дуже також віриться, що за нинішніх умов, коли нова влада одним із основних принципів у своїй діяльності оголосила боротьбу з корупцією й тіньовим бізнесом, занадто вже бажає губернаторства і Віктор Балога, захищений парламентською недоторканністю. Щодо Ігоря Кріля, то хоча він і показав себе хорошим економістом під час роботи заступником голови ОДА, однак, знову ж таки, є представником все тієї ж мукачівської “Барви”...…

    Микола Андрусь поки ще досить впевнено тримається в кріслі голови облради, Михайло Сятиня — депутат-мажоритарник, а Віктору Пинзенику, як колишньому віце-прем’єру, швидше за все, не дуже “світить” перебиратися із столичного Києва до нашого провінційного Ужгорода: зі своїм досвідом і професійними навичкими він, гадається, розраховує на значно більше.
    Ужгород: Результати першого етапу моніторингу громадської думки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору