ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Інтер лялька" сказала "До побачення"

    20 апреля 2024 суббота
    82 переглядів

    В Ужгороді, відбулось закриття Міжнародного фестивалю театрів ляльок.Упродовж цілого тижня 25 лялькових театрів з України, Білорусі, Сербії, Хорватії, Швейцарії, Німеччини та інших країн тішили дітей і дорослих різними виставами. Кумедні інтернаціональні ляльки справили незабутнє враження на краян - вони роз'їжджали по області. За словами директора фестивалю Олександра Туряниці, популярність фестивалю щораз зростає. Взяти участь у наступній "інтерляльці" виявили бажання і готові приїхати театри з Туреччини, Куби, Португалії, Індонезії.

    Закарпатський обласний театр ляльок на фестивалі аж 4 нагороди. "Недотепа з Вертепу" Дмитра Кешелі здобула нагороду "Найкраща вистава" "інтерляльки - 2004". Головний режисер крайового театру ляльок, заслужений артист України Ярослав Куцик з цього приводу був короткослівним, але емоційним. "Ця нагорада для нас - це Все! - випалив він.

    Театр ляльок з Луганщини повернувся додому із "Призом глядацьких симпатій."

    Також було вручено подяки від управління культури Закарпатської облдержадміністрації членом журі та директору фестивалю О. Туряниці.
    В Ужгороді триває міжнародний фестиваль "Інтерлялька-2004"
    Сьогодні до Ужгороду прибуває Тернопільський театр актора і ляльки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору