ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Івана Різака посадили за те, що він відмовився піти з політики?

    25 апреля 2024 четверг
    40 переглядів

    Як стверджує в інтерв'ю міністр-надзвичайник Віктор Балога, він пропонував екс-губернатору Закарпаття Івану Різаку піти з політики. "Я його (Різака) запросив до себе в кабінет, попросив: "… Ви програли вибори. Ти - кандидат наук, може, будеш докторську писати. Якщо є в тебе можливість, іди в університет, бери кафедру. Залиш цю політику". Така була моя пропозиція Вані (Різаку). На жаль, він не скористався цією пропозицією", - сказав буквально Балога.Дійсно, Різак не скористався цією пропозицією. Більше того, після звільнення з посади губернатора лідер закарпатських есдеків активно включився у політичну діяльність. Він зустрічався із журналістами, давав інтерв’ю місцевим та центральним ЗМІ, коментував дії нової влади. Це були жорстко-критичні виступи, які аж ніяк не могли подобатися помаранчевим можновладцям. Можливо саме це і стало основною причиною їхньої роздратованості. Івана Різака арештовували тричі, причому перший і другий раз одразу після його гострих прес-конференцій та коментарів.

    Цікаво, чому Віктор Балога не згадав, що пропозиції Івану Різаку покинути політику звучали неодноразово. Він міг згадати і те, що його соратник, нинішній голова Закарпатської ОДА О.Гаваші, перебуваючи на посаді першого заступника Балоги, також приходив до Різака з пропозиціями. Відвідуючи екс-губернатора краю в СІЗО О.Гаваші «радив» Різаку не тільки відійти від політичної діяльності, а ще й «здати» свого шефа – В.Медведчука… Очевидно категорична відмова І.Різака послужила для його третього арешту.

    Що ж, нова влада стає дедалі відвертішою: на своїй нещодавній прес-конференції О.Гаваші визнав факти політичних репресій у Закарпатті, а тепер ось і В.Балога розповів про істинну причину арештів Різака. Бо виходить, що якби Іван Різак пішов в університет, кримінальних справ проти нього не існувало б, а, отже, не було б і СІЗО…

    "Вісник"
    Віктор Балога: "На фоні списків Тимошенко чи Литвина ми можемо брати хоч сто порошенків і жваній"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вот ручные овцы, все перекрутили.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я щось не чув жорстко-критичних випадів відносно нової влади. Про що ви пишете, шановні? Яка активна політична діяльність? Оце одна прес-конференція у вузькому колі соцдеків? СДПУ(о) нарешті стала відповідати своїй назві - нуль.