ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Из Ужгорода в Прагу и обратно слетал первый рейс (ВИДЕО)

    18 апреля 2024 четверг
    75 переглядів
    В Ужгороде презентовали рейс на Прагу, - ажиотажа не было!

    Как сообщалось ранее, отныне из Ужгорода можно слетать в Прагу - открыт регулярный (дважды в неделю) рейс. 1 октября его и представили. Прежде всего, журналистам, которые были среди первых 10 первых пассажиров самолета «Ужгород-Прага».


    Как отмечает, публикуя фотографии полета в своем facebook журналистка Эвелина Гурницкая, рейс запомнился комфортностью, а еще - возможностью погасить шенген.

    Первый рейс «Ужгород-Прага» прокомментировал телеканалу «Тиса-1» коммерческий директор компании-авиаперевозчика Олег Христов.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я ся у Прагу добиравуся так : Їду на раній електричці до Львова за 20 гривню на електронове.. потомки лечу-ім по візз-ейр до пригорода Мілана - Бергамо за 30 евру. Потомки сідаву на самолет до праги за 15 еврику на Рейн ейру....і шо получається??? 45 евру як і на автобусове...лим не шманавуть мене погранци наші файні...і курю цигарку у мілані, а може і на піцу заскочу...=) а то рейс с Вароша на Прагу - не адекватний докус!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Маленький самолет, огромные сборы укр. аэропортов, куча взяток чтобы самбики летали. Дешевле будет просто невыгодно. А те компании, чьи люди летают постоянно - могут договариваться за скидки и цены. Это рынок...к сожалению...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Запустити можна, бажання треба мати. Збір укр. аеропорт повинен спустити до рівня мінімального (має бути мінімальний пакет, який зобов'язані сплатити ті, хто відкрив бізнес). Це для того, щоб бізнес пішов. Або ж звільнити від сплат на перший рік. І в цьому має допомогти влада міста, обласна адміністрація. Дотувати. Людина, яка запустила цей бізнес має розуміти, що перший рік прибутку не буде, тому нехай люди літають акційно. В свою чергу влада, нехай добивається про те, що відкривали консульсво в Ужгороді. І саме так робити. Але у нас дикарі, ніхто цього не буде робити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Питання в тому, яку думку ми складаємо про себе, коли поїдемо в інші европейські країни. А це вже інше питання для дискусії. Потрібно відкривати школи в селах та навчати людей розуму, давати культуру, українську.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Культуру украинскую??)) А что это такое??)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    така сама як ы російська. Далеко не втікли.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І ще. у нас такий менталітет, що в самольоти полізуть з тушонками, ковбасами.. тому для туризму теж не підійде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що може бути, шановний, кращого, як нарізати солонинку, цибульку з часничком, парадички (лим ножик треба брати пластмасовий, бо металевий не пустят у літак), хлібця кумов печеного, пак з фляшки миндри утягти кочан кукурудзяний а розлити та зробити собі пікничок над Татрами! А я би і нейгера-мусульманина пригостив солонинков будженов. А і пікницюм бик уд нього ни пожалів. А й децькум би му миндри налив: най знає словян!!! А топаночки зняти пак, оби ноги не пріли у польоті.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а ціна ЖАХ. З Братіслави до Лондону і з Лондону до Братіслави назад вартість 60 евро. Яка відстань Ужгород-Прага, Братіслава - Лондон. яке коло людей сидить в Братіславі і яке в Ужгороді? Смішно навіть порівнювати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    з Ужгоролду до Праги автобус їде 2 рази в тиждень, здається. ціна його 45 евр. квитків продається не так вже й багато.добирають людей в кошіцах, інших містах. звідси треба й танцювати. Візи не у всіх є. Якщо є то митниця чеська проситиме чеські візи. Тому цей бізнес можливий, лиш з погляду туризму. Для цього треба щоб Чешська торона видавала візи, щоб було в Ужгороді констульство чешське. для бізнесменів це летадло, можливо й потрібно, однак цих бізесменів нема. Ті, що є зосереджуються на Київ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А може краще подумати. що краще. полетіти з 3 чоловіками чи спусити квитки до рівня 65-75 євро в одну сторону? думаю, будуть мати забитий весь самолет. Нє вони хоять мілйони. Не буде цей рейс рентабельним. хочете щоб працювало, спутіть ціни.. або закривайте вашу кантору.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В принципі, добре, що така служба виникла. Але ціна кусається. Якщо взяти до уваги, що з Праги до Лондона і назад літав за 400 гривень. Платив, звичайно, в англійських фунтах. Те саме на Мальту і до Осло.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та не вигадуйте, добродію, такого світ не бачив ще. Сидите собі у Росішці та фантазуєте...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ні ж, достемно правду кажу. Аджеж служба ця добра у своєму смислі, але, як кажу, дорогувата. Чого ж бо мені що вигадувати? Чи мені за то продадуть дешевший квиток? Таж подивіться на сайтах Райанаїр чи Ізіджет, тощо. Правда, квиток треба замовляти щонайраніше. От так просто. З привітом до Вас до сонячної Сваляви з Нью-Васюків. А то вигадуєте тут: Росішка, Росішка ...