ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Із Закарпаття до Німеччини відправили 192 металеві бочки, наповнені отрутою

    16 апреля 2024 вторник
    68 переглядів

    Ще в листопаді 2007 року в області розпочався процес вивезення з території Закарпаття до Німеччини (м. Гамбург) непридатних або заборонених до використання хімічних засобів захисту рослин (ХЗЗР).

    Ще 36,146 тон непридатних до використання ХЗЗР поїхали до Німеччини з Виноградівського району Закарпаття.
    Ще 36,146 тон непридатних до використання ХЗЗР поїхали до Німеччини з Виноградівського району Закарпаття.

    Всі роботи ведуться відповідно до договору про закупівлю послуг від 21.08.07 № 99 між Мінприроди України та ТОВ «Науково-виробниче товариство «Динаміка» (м. Запоріжжя). Впродовж всього процесу Державна екологічна інспекція в Закарпатській області здійснює контроль виконання умов договору в частині проведення робіт по збиранню, належному зберіганню у спеціально відведених місцях, пакуванню (затарюванню) відходів, контролює здійснення повного очищення територій та приміщень, на яких проводились роботи, перевезення вантажів по території області, а також в межах своєї компетенції проводить митне оформлення відходів.

    Цими днями ще 36,146 тон непридатних до використання ХЗЗР вивезено з Виноградівського району. 192 металеві бочки, наповнені пестицидними препаратами, в яких давній строк зберігання і, які не можливо ідентифікувати, тобто виявити їх хімічний склад було відвантажено в 2 автофургони. 21 липня 2008 року вантаж пройшов митне оформлення і наразі слідує до місця призначення.

    Порушень вимог природоохоронного законодавства України під час проведення робіт не зафіксовано, повідомили UA-reporter.com в Державній екологічній інспекції в Закарпатській області.

    260 тон пестицидів із Закарпаття спалять у німецькому Гамбургу
    Андрій Погорєлов: "Проблему "Премікса" буде вирішено після завершення слідства"
    Токсичные отходы из-за границы до сих пор труят жителей Закарпатья, Ивано-Франковщины, Львовской и Киевской областей
    Хто сказав, що Закарпаття найбрудніше?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору