ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Карнавальний парад влаштували в Ужгороді зо дві сотні байкерів із семи країн

    28 марта 2024 четверг
    62 переглядів

    160 мотоциклістів із семи країн світу свої звичні шкірянки змінили на карнавальні костюми. А ще – пересіли із дорогих байків на циганські брички, влаштувавши на центральних вулицях міста парад.

    Фото з архіву.
    Фото з архіву.

    Без мотоциклів та в карнавальних костюмах – таких байкерів Ужгород ще не бачив. На вечірку до нічного клубу з`явилися Красуня і Чудовисько, Принцеси, Солдати та Моряки. Найкращим байкери визнали костюм Імператора. Його автор - Олександр Сирота з Донецька – вважає: так триста років тому виглядав перший байкер.

    Олександр Сирота, байкер: "Это первый байкер, который оседлал лошадь, надел на нее кожаные доспехи, нашил у себя здесь в промежности кожаные нашлепки для того, чтобы не натирало и не протирало. Он первый, который вместо шляпы одел белый парик, потому как так удобно".

    Запальний чукотський танець з бубном, виконаний байкерами Батюшкою і Ситим з Тюмені, отримав приз глядацьких симпатій. В Ужгороді сибіряки вже вдруге. Влітку подолали п’ять тисяч кілометрів на залізних конях. Тепер, щоб не замерзнути, добиралися літаком.

    Валерій Бондаренко, байкер (місто Тюмень, Росія): "Холодно… Там же минус 29. Это у вас тут хорошая погода. А у нас мороз, однако. Так что приходится утепляться".

    Сергій Шилов, байкер (місто Тюмень, Росія): "Мы приехали к вам из тундры. Там скачут олени. А мы в упряжках ездим и накидыванем хары на тинзян. Или наоборот?"

    Байкери не лише самі розважаються, але й покращують настрій ужгородцям. На циганських бричках, співаючи пісень, їздять вулицями. Кажуть - такий вид транспорту безпечніший та обіцяє удачу на дорозі упродовж сезону.

    Олександр Суханов, організатор міжнародного байкерського зльоту: "У нас це символізує – як на фарт. Щоб у цьому році, у якому ми будемо їздити на мотоциклах, щоб не було ніяких аварій, інцидентів, щоб усі закінчили цей сезон нормально, без травм".

    Тепла погода, чисте повітря та закарпатська гостинність скличуть байкерів до Ужгорода через півроку – на літній зліт.

    Світлана Ковбиця, "Факти", ICTV
    Зять Тимошенко Шон Карр став кандидатом в ужгородські "Падонкі"
    Троє українських байкерів вирішили покататися від Ужгорода до Гельсинки
    Олександр Суханов: "На жаль, водії в нас ще не вміють правильно ставитися до мотоциклістів"
    В Закарпатье едут 11 тысяч байкеров

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору