ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Київський театр оперети завітав на Закарпаття

    19 апреля 2024 пятница
    22 переглядів

    Київський театр оперети украй рідко гастролює по Україні. Адже такі гастролі – це приїзд і проживання понад сотні людей. Цього року театр побував тільки на фестивалі у Полтаві. Тим унікальнішими видаються грудневі гастролі киян в Ужгороді. У п’ятницю та суботу в приміщенні Закарпатського українського музично-драматичного театру можна буде побачити кращі вистави гостей: “Летючу мишу” Й.Штрауса та “Сільву“ І.Кальмана. У неділю -- великий гала-концерт “Віват оперета!” з уривками з найвідоміших творів.

    Окрему виставу щодня показуватимуть для дітей. Це музична казка “Білосніжка та семеро гномів”. Ця робота торік була висунута на здобуття театральної премії “Київська пектораль” у номінації “Краща вистава для дітей”.

    Київський театр оперети нині переживає період приємних змін, пов’язаний з приходом нового керівника театру Богдана Струтинського. Поспілкуватися з ним та іншими першими обличчями театру оперети можна буде у п’ятницю о 13.30 відразу після показу “Білосніжки і сім гномів”. До речі, ціни на вистави киян абсолютно доступні. Так що кожен може скласти свою думку про єдиний театр оперети в Україні. (Початок денних вистав о 12.00, вечірніх - о 19.00).

    А 20 грудня в Ужгороді на запрошення Мукачівської греко-католицької єпархії виставу “Сни у ніч святого Миколая” покаже добре відомий закарпатцям львівський театр “Воскресіння”.

    Олександр ГАВРОШ, Ужгород.
    Усі 18 вистав у Києві театру із Закарпаття мали повний аншлаг
    У Закарпатському українському облмуздрамтеатрі очікують на ...Вацлава Гавела!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору