ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кортики ...проти хабарників та корупціонерів!

    18 апреля 2024 четверг
    66 переглядів

    У МВС введений новий знак відзнаки - сувенірний кортик «Козацька слава». Ним будуть нагороджувати співробітників, які досягли великих успіхів у боротьбі з корупцією й хабарництвом.Про це головний міліціонер Юрій Луценко заявив у суботу на виїзній колегії Міністерства у Вінниці.

    Першими власниками нагород стали Олександр Гуцол із УБОЗу Києва (очолював операцію з викриття майора податкової міліції Олександра Мірошника, який вимагав у керівництва будівельного ТОВ $37 тисяч за не проведення перевірки) і безіменний співробітник Севастопольського УБЕЗ (учора його колеги з управління були не в курсі, хто конкретно визнаний гідним нового знака відзнаки, або ретельно приховували цей факт від преси).

    Закликавши підлеглих ще рішучіше протистояти корупціонерам і мздоімцям, особливо у вищих ешелонах влади, Луценко запевнив, що кортиків на складах досить, і ними відзначать також детективів карного розшуку, співробітників інших міліцейських підрозділів.

    Чому вибір припав на цей, у принципі, сугубо морський аксесуар, найближча соратниця міністра Інна Кісіль відповісти не змогла. «Бачила його лише здалеку й у руках ще тримати не довелось», - зізналася вона, заспокоївши, що сувенірні кортики, що персоніфікують козацьку славу, «виготовлені не з дорогоцінного металу», пише "Сегодня".
    Ющенко разочаровался в «неуправляемом» Луценко ?
    Тимошенко відзначила Віктора Чепака Подякою
    Луценко масово звільнятиме своїх підлеглих?
    Луценко віддасть Мін’юсту паспортну службу й ВВІР

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору