ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кто приватизировал детский сад по ул. Закарпатской в Ужгороде? (ФОТО)

    25 апреля 2024 четверг
    64 переглядів
    Детский сад № 14, по ул. Закарпатской, 22 в Ужгороде, закрыт уже несколько лет

    На редакционную почту UA-Reporter.com после публикации материала "Мэр Ужгорода украл детский сад и отказался от Иисуса Христа? (ФОТО)" пришло много писем и сообщений от ужгородцев, в основном с крайне негативной оценкой деятельности городской власти в сфере дошкольного воспитания детей.

    Сегодня по почте мы получили очередное письмо от жителей улицы Добролюбова, которые беспокоятся за судьбу детского садика № 14 по ул. Закарпатской 22, который закрыт уже несколько лет. По слухам, этот детский садик в 2008 году приватизирован мэром Ужгорода Сергеем Ратушняком в частную собственность + земельный участок 15 соток, закрепленный за садом.

    В связи с крайне напряженной ситуацией с местами в детских садах Ужгорода и явным возмущением родителей, которым просто некуда деть на день маленьких детей, считаем что общественность города должна знать причины по которым в центре города простаивает закрытое детское дошкольное учреждение, а также узнать правду о возможном выкупе этого садика частными лицами.

    Адресуем эти вопросы городскому голове Ратушняку, начальнику управления образования Владимиру Огарю и прокурору города Ивану Штефанюку.

    детский сад приватизация

    7-9876.jpg

    1-8765.jpg

    6-56783.jpg

    9-92740.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Юристе це все проти народу,тому не законно.А хто сказав що Андріів холуй балоги.Ні він холуй Рати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таке можна було почути тільки від тебе та пенсіонерок на лавочці перед підїздом, котрі ще досі живуть стандартами та нормами СССР.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Висновок.
    Є таке поняття, як цільове призначення приміщення. Зміна цільового призначення контролюється та виконується органами місцевого самоврядування ( Міськвиконком ). Як бачимо влада це сила, навіть міського рівня. Об'єкт продано шляхом аукціону, кошти пішли в бюджет. Тепер ця будівля знаходиться в приватній власності. Офіційно. Питання в іншому, що хотять довести автори листа ? Що вони можуть чи хочуть в цій ситуації змінити ? Нажаль все законно, все проти них.
    Дякую.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    законом заборонено вииставляти на будь які аукціони заклади освіти,тим більше дитячи садочки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А нашо ти пишеш про садіки коли тут йдеться про звичайну будівлю, в котрій КОЛИСЬ ДАВНО розташовувались яслі ? Вона не будувалась як яслі, там довга історія ..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    23.04.2010 (10:23) / Ошколований.
    ......"Не слухайте никого, типирь такий час шо нико не позерать на другого чи то дітина чи пенсіонер чи хоть хто"....
    ****************************
    Тать так лиш поступают звiрi в лiсi. По Вашему получаеся же повтерав ноги в дiтину чи в пенсiонера, переступив i пушов дальше. А люди все-таки ошколованi, мозги мавуть и розум мавуть.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А шо не так? Дітина іде в школу, має купити собі кроме канцелярських причендальох ще і книжки, но мало того і ПАРТУ !! То не є показником того, шо ноги витеравуть об них? Огар дуже ошколований, на свуй хосен.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наиболее эффективным, является управление посредством кнута и пряника. Бить кнутом и предлагать пряник. У нас, пока это разрознено. Кому кнут, и только кнут. Кому пряник большой, провинился, пряник поменьше получишь. Но все равно пряник. Надо уже серьёзно, закручивать гайки. Каким образом. Самым простым. Всем чиновникам и олигархам выдать «черную метку». Две книги. БЕСПЛАТНО. Первая «Как выжить в тюрьме». Вторая «Как прожить под домашним арестом на 15 сотках земли с лопатой и граблями, но с арестованными счетами». Все. На следующий день половина будет законопослушными. Далее, кто не понял. Уволить показательно. Без права сидеть больше на прянике. Сидеть в тюрьме и сравнивать книгу и реальность, будут самые немногочисленные. Но ЭТО нужно проводить, чтобы было ВЫГОДНО честно трудиться, а не воровать!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородский суд "отмазал" Сергея Ратушняка от коррупции http://ua-reporter.com/novosti/44955

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не слухайте никого, типирь такий час шо нико не позерать на другого чи то дітина чи пенсіонер чи хоть хто.Типиь кіть майете возможность купити от держави подішовки дашто то купуйте і всеріться на усіх як усі всралися на вас.Держава забрала от нас наші тяжко зароблені гроші котрі зь ме тримали в ощадбанкови і пох*й їм ож ти голодний часто, но маєш тоті свої гроші у держави. І другойе - сись бивший садік куплений з аукціона, всьо законно, і кому ся не любить тот най дає звернення до прокуратури, увидите ош там всьо законно.Ниська мож мати і 50 хиж і 350 квартир, купуйте і ви собі, беріть участійе в аукціонах і не триндіть тулько бо з того нич! Лем завидуйете ош тот купив собі, тот тоже а я немаву.Тот хто само булше триндить, чом не брав участь в тому аукціоні і не купив садік собі?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Володкю не потрібно переводити стрілки на Андріїва. Садочок не в аварійному стані. Викупили його ви з Ратушняком на двох

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нема чого хпати свого носа, куди не треба.Кожен піклується про свою власніть, про чужу не мусите.Шо не твоє, то не твоє.

    Аватар пользователя варташ

    Комментарий: 

    У нас(народа), - крадуть, а ми мовчи? Файна логика!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Будинок давно в аварійному стані. Купила його з аукціону дружина депутата-ЄЦуна Богдана Андріїва - Балогиного прихвостня. Але тепер не знає що з ним робити, бо потрібно під нуль зносити, а шкода, бо в бюджет заплатила понад 500 000 грн.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    проходили в нас бумаги по цьому обєкту, скоро там буде розпочато будівництво сучасної споруди котеджного типу, будет там порядок не хвилюйтеся так сильно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да!Косить зелень Ратушняк научился.Правда пресу мера пора бы знать что субботники и уборки населенных пунктов започаткував Ленин. Показуха мера очевидна всегда.То он урну закопал в сквере,то на кране попробовал киоск поднять,то трактор собрать с джипом,то канализацию в горисполкоме почистит.А вообщем прекрасная маркиза.Домик то купил его подчиненый-но боится движухи.Ждет когда посадят.

    Аватар пользователя Kari

    Комментарий: 

    Вор Ваш мэр, в тюрьма по нем плачет.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Додано 22.04.2010
    24 квітня до Дня Перемоги в Ужгороді оголошено про проведення суботника.
    Всім жекам міським головою вказано провести благоустрій та чистку закріплених прибудинкових територій, керівникам установ освіти запросити до участі всіх учнів. Цю добру традицію, прибирати місто напередодні 9 травня започаткував міський голова кілька років тому. В минулому році ужгородці пам’ятають його на набережній де Сергій Ратушняк взяв до рук косу, та довів що не цурається будь якої роботи. Цієї суботи працівники міськвиконкому та міський голова візьмуться за прибирання Боздоського парку.
    Зробіть своє життя чистим, підтримайте добру справу не словом а ділом!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    всё правильно был садик потом перестал быть потом рисователи и теперь бесхозное ничиё.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Досить брехати! Таке враження що Репортер у своєму штаті тримає журналіста від міського голови, який вмить реагує на будь-яку публікацію повязану з міською владою і все перекручує на її користь.. Так ця будівля тимчасово передавалась школі мистецтв, та все одно вона має призначення дошкільного закладу, а саме яслі-сада, якій сьогодні вкрай необхідний мешканцям міста!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як дошкільного закладу № 14, в цій споруді вже не існує років 15, або й більше. Майданчик, який належав йому і знаходився трохи далі по вул.Добролюбова давно переданий в приватну власність і там збудовано житловий будинок. Не розумію, котрі то жителі Добролюбова не бачили, що там вже давним - давно розташовується якесь відділення школи мистетств чи чогось подібного, там художники навчались. Не в курсі що там знаходиться зараз, но цей будинок не є у приватній власності, він належить місту.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    + до всього, що б там не розташовувалось, воно не впливає на питання дошкільних закладів. Справа в тому, що в 50 метрах є великий дитячий садок № 28, і в ньому групи жодного року не були переповнені. Який смисл розташовувати 2 садіки в 50 метрах один від одного і щоб там були напів пусті групи? Але в приватну власність ні Ратушняку ні іншим цей будинок віддавати нетреба. Там логічно було б розмістити початкову школу 1 - 4 класи, скажім для третьої чи п'ятої шкіл.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У "великий дитячий садок № 28" черга в двісті дітей !!! Жодного місця не має і не передбачається!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ТА ШО ТО, ДВІ ГОДИНКИ ПОСТОЯТИ, ТАМ ЧЕРГА ЙДЕ ШВИДКО ...