ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лікарі назвуть речовину, яка спотворила обличчя В.Ющенка?

    24 апреля 2024 среда
    73 переглядів

    Медики підтверджують, що лідер української опозиції, кандидат на пост президента України Віктор Ющенко був отруєний, і що це був замах на його життя під час передвиборчої кампанії. Таку заяву в телефонному інтерв’ю газеті Times зробив лікар Ющенка в австрійській клініці Рудольфінерхауз Микола Корпан, повідомляє «Українська служба BBC».

    Корпан сказав, що лікарі найближчим часом зможуть назвати речовину, яка спотворила обличчя кандидата в президенти України. Лікар повідомив, що для підтвердження діагнозу потрібно додаткове обстеження Ющенка в клініці, проте у медиків вже немає сумнівів, що це було отруєння. На питання кореспондента Times, чи Ющенка хотіли таким чином убити, лікар відповів: «Так, звичайно».

    Корпан в інтерв’ю Times відзначив, що Ющенко повинне повністю видужати, але йому потрібно буде повернутися в клініку Рудольфінерхауз.

    Нагадаємо, ще в листопаді був затверджений звіт тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування обставин отруєння Віктора Ющенка. Його підписали 8 депутатів, що становить більшість членів комісії (до неї ввійшли 12 народних депутатів). Комісія за наслідками своєї роботи зробила наступні висновки: немає ніяких підтверджень факту умисного отруєння Ющенка і застосування проти нього біологічної зброї, немає ні юридичних, ні фактичних підстав стверджувати, що мав місце злочин, передбачений статтею 112 Кримінального кодексу України (“Посягання на життя державного або громадського діяча”).

    Форум

    МОЗ занепокоєно здоров’ям Ющенка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору