ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівські "Карпати" вдома програли київському "Динамо" з рахунком 1:2

    25 апреля 2024 четверг
    77 переглядів

    На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін зазначив, що недооцінка суперника, якщо у гравців "Динамо" і була, то через 10 хв після пропущеного голу й атмосфери на стадіоні повністю зникла. Перший тайм у виконанні киян Сьоміну сподобався. А після перерви, зі слів Сьоміна, "Карпати" виглядали значно краще. "Карпати" створили у другому таймі дуже багато моментів, але я радий за своїх підопічних, що вони змогли втримати рахунок, здобувши перемогу. Я до своїх гравців в плані самовіддачі не маю жодних претензій. Вони боролися в кожному епізоді і кидалися під кожен удар своїх суперників", - зазначив Сьомін.

    Головний тренер "Карпат" Валерій Яремченко подякував своїм футболістам за гру, зазначивши, що якщо молоді гравці "Карпат" будуть далі так грати, то результат неодмінно прийде. Торкнувся головний тренер львів’ян і питання суддівства. Він зазначив, що деякі рішення арбітра Сіренка були вкрай неоднозначними. На думку Яремченка, в епізоді, коли "Карпати" пропустили перший гол, було порушення правил. Також він не погодився з тим, що арбітр матчу показав карпатівцю Кобіну жовту картку тоді, коли її мав отримати Несмачний (для київського гравця це було б друге попередження - ZAXID.NET).

    Довiдка ZAXID.NET

    Сьогодні, 14 березня, у матчі 21 туру чемпіонату України з футболу серед команд вищої ліги львівські "Карпати" вдома поступилися київському "Динамо" з рахунком 1:2.

    Рахунок у матчі львів’яни відкрили вже на 2-й хвилині. Після подачі кутового гол забив захисник "Карпат" Ощіпок. Однак ще у першому таймі кияни Швацьких (17 хв) та Гіоане (42 хв) вивели "Динамо" вперед. Варто зазначити, що всі три голи першого тайму гравці обох команд провели після грубих помилок воротарів "Динамо" та "Карпат".

    У другому таймі карпатівці володіли повною ігровою та територіальною перевагою, однак скористатися низкою нагод зрівняти рахунок не змогли.

    "Фани" київського "Динамо" у Львові побили вікна пасажирського потягу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я свiдок.Карпати грали супер.Тошо не змогли забити гол то пох. ... ще прийде час, ще прийде час... i всiх порвем ми ше не раз.