ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Маленькі таємниці" політичної реформи

    29 марта 2024 пятница
    57 переглядів

    Народний депутат України Нестор Шуфрич в ексклюзивному інтерв’ю журналові "Кореспондент" повідомив, що „доля політреформи народилася” в розмові між ним і головою Адміністрації Президента України Віктором Медведчуком.

    "Я хочу розповісти одну таємницю: доля сьогоднішньої реформи (законопроект № 4180) народилася в розмові між нами. Ми думали, що зробити, щоб законопроект № 4105 був прийнятий якнайшвидше. І придумали – треба висунути ще один, який був би ще радикальнішим, щоб налякати "Нашу Україну" і змусити її приєднатися до голосування. Адже споконвічно в проекті № 4180 була норма про обрання президента парламентом. Як тільки ми внесли цей проект, нашоукраїнці забули про № 4105 і почали носитися навколо ідеї "Кучма хоче обиратися в парламенті", сказав Шуфрич в інтерв’ю виданню.

    За словами депутата, "це була маленька пастка, щоб законопроект № 4105 легше проходив". "І він дійсно йшов легко, але недобрав чотири голоси. Потім ми вже взяли запасний № 4180, реорганізували його до погоджених позицій, і сьогодні [8 грудня] він прийнятий", заявив Шуфрич.

    "Так що, якщо раніш хтось переживав, що не дай Боже проголосують варіант Медведчука-Симоненко, то зараз був проголосований варіант Медведчука. І в цьому заслуга нашого лідера", резюмував депутат.

    Нестор Шуфрич також розповів, як він познайомився з Віктором Медведчуком. За словами депутата, це відбулося 8 років тому, коли Віктор Медведчук приїхав балотуватися в Закарпаття. «Мене з ним познайомили, виникла взаємна симпатія, він доручив мені організувати обласну організацію СДПУ(о), що я і зробив», повідомив депутат.

    УКРОП
    Закарпатець Шуфрич не вважає, що Кабмін послали у відставку
    Нестор Шуфрич заявив, що сьогодні прихильники опозиції перевернули на бік автомобіль, в якому їхали народні депутати
    Нестор Шуфрич заявив, що сьогодні прихильники опозиції перевернули на бік автомобіль, в якому їхали народні депутати
    Закарпатські податківці вивчали громадську думку про свою діяльність

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору