ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Маршрутки виставили владі "коридори" в центрі Києва(оновлено ВИДЕО)

    24 апреля 2024 среда
    74 переглядів

    У четвер, 13 березня, водії маршрутних таксі продовжують у Києві страйк, вимогою припинення якого є підвищення тарифів на пасажирські перевезення.

    Видео СТОП-МАРШРУТКА

    З самого ранку вздовж центральних автошляхів столиці, зокрема, по вулицях Хрещатик та Грушевського, по обидва боки дороги упритул одна до одної стоять маршрутки, повідомляє Українська правда.

    Вочевидь, вони зняті з маршрутів з різних районів Києва, про що свідчать таблички з указівкою маршрутів, залишені на декотрих із них.

    Маршрутки виставлені у довгі шеренги. Фактично, вони заблокували тротуари та під’їзди до основних адміністративних будівель столиці. Водії у машинах відсутні.

    Як відомо, акцію протесту з вимогою підняти вартість проїзду маршрутні перевізники почали у середу, 12 березня.

    Вони також попереджали, що якщо міська влада не дослухається до їхніх вимог, то у четвер вони заблокують центр Києва.

    Як повідомляв UA-Reporter.com, у центрі Києва обмежено рух транспорту через страйк приватних перевізників маршрутних таксі.

    Власники розмістили автобуси по обидва боки проїжджої частини таких центральних вулиць, як Хрещатик, Богдана Хмельницького, Грушевського.

    Керівники приватних перевізників та водії зібралися біля столичної мерії, де продовжуються переговори з владою міста з вимогою надання можливості підняти тарифи на перевезення.

    Виконавчий директор Асоціації перевізників-працедавців "Столиця" Валерій ЛИПЕЦЬКИЙ повідомив УНІАН, що на 25 березня заплановане проведення всеукраїнського страйку приватних перевізників, які працюють в режимі маршрутних таксі, якщо їхні вимоги не будуть виконані. Щодо сьогоднішнього страйку, то він сказав, що подальші дії перевізників залежатимуть від результатів переговорів.

    Як повідомляв УНІАН, 12 березня перевізники маршрутних таксі столиці розпочали страйк, вимагаючи підвищення тарифів на перевезення пасажирів. Того ж дня голова Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Віталій РЕВА повідомив, що водії маршрутних таксі 13 березня заблокують центр Києва, якщо столична влада не виконає їхні вимоги.
    Киев парализован забастовкой "маршруточников"
    90% київських маршруток завтра не виїдуть на роботу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору