ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мэр Ужгорода поднял тему дерибана аэропорта на высший уровень

    24 апреля 2024 среда
    29 переглядів
    Ужгородская власть ради наживы готова уничтожить аэропорт

    Не зная уже, как "выдурить" для дерибана сотни гектаров земли ужгородского аэропорта, Ратушняк накануне визита Ющенко на Закарпатье, обратился с телеграммами к председателю СБУ и лично к Президенту Украины с письмом-предупреждением об опасности.

    Как информирует сайт Сергей Ратушняка Сlipnews.info, жизни Виктора Ющенко, если он надумает лететь в Ужгород, может угрожать опасность, в связи с "нарушением" стандартов безопасности воздушного движения в аэропорту.

    Как известно, 14 марта Президент Украины Виктор Ющенко планирует посетить с однодневной рабочей поездкой Закарпатскую область, участия в мероприятиях, связанных с провозглашением Карпатской Украины.

    Насколько мер Ужгорода должен не уважать себя и ненавидеть город в котором вырос, чтобы содействовать уничтожению аэропорта ради земельного дерибана и откровенной наживы? Или Ратушняк действительно беспокоится за жизнь Президента Украины?

    Письмо Ратушняка Ющенко


    В Ужгороде запретили строительство домов возле аэропорта

    Закарпатье может остаться без аэропорта

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Васе:
    "ЖИТТЮ І ЗДОРОВЬЮ УЖГОРОДЦІВ ЗАГРОЖУЄ" НЕ АЕРОПОРТ, А ЛИСЕ ПРОКЛЯТТЯ УЖГОРОДА-РАТУШНЯК З ЙОГО ШАЙКОЮ! А ще, невідомий Вася...:(

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "ЖИТТЮ І ЗДОРОВЬЮ УЖГОРОДЦІВ ЗАГРОЖУЄ" НЕ АЕРОПОРТ, А ЛИСЕ ПРОКЛЯТТЯ УЖГОРОДА-РАТУШНЯК З ЙОГО ШАЙКОЮ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да. Спочатку землі роздали під приватне будівництво, звичайно не простим людям. Потім - Дастрор, теж не просто так. Потім - справа-зліва від аеродрому виросли такі-сякі домики. А потім можна і піднімати гвалт - який аеропорт, якщо жилі будинки рядом. Таке можливо тільки в нашій країні. А хто ж відповідатиме за цей дерибан? Як завжди - ніхто. В цій країні всі думають тільки за свій карман, а за місто, область всім наплювати. Сквери і парки вже розділили, гори поділили, тепер пора і за аеродром взятися.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Велике прохання до адміна,не видаляти матеріал а дати людям ознайомитись з реальністю.

    Як відомо 14 березня Президент України Віктор Ющенко планує відвідати з одноденною робочою поїздкою Закарпатську область.

    Мета поїздки - участь у заходах із відзначення 70-річчя подій, пов'язаних із проголошенням Карпатської України. Заходи відбудуться у Меморіальному парку "Красне Поле" поблизу міста Хуст. Окрім цього, Віктор Ющенко зустрінеться з ветеранами та свідками подій Карпатської України, вручить державні нагороди. Також Глава держави у Хусті візьме участь у вшануванні пам'яті Президента Карпатської України Августина Волошина.

    Однак, життя голови держави в небезпеці. Адже як відомо аеропорт міста Ужгорода не відповідає елементарним вимогам стандартів безпеки повітряного руху.

    До такого висновку дійшли у Міністерстві транспорту та зв’язку України ще в 2006 році.

    Це питання неодноразово піднімали і місцеві органи влади на державному рівні.

    Сергій Ратушняк мер міста Ужгорода ще в листопаді 2006 року звертався до тодішнього прем’єр-міністра України Віктора Януковича з листом про перенесення Ужгородського аеропорту та забезпечення безпеки польотів.

    Навіть вирішувалося питання розташування нового аеропорту на території Середнянської сільської ради.

    Напередодні нинішнього візиту голови держави голова міста Ужгорода змушений був звернутися з урядовими телеграмами до голови СБУ та особисто до Президента України з листом-попередженням про небезпеку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уважаемые, кто из Вас знает о реальном положении вещей в Аэропорту? Откуда у Вас столько злобы и учербных домыслов? Мер обратил внимание Президента на необходимость провести необходимые работы для безопасности - не более... Персональную ответственность несут те - кто является фактическим пользователем аэродромного "угодья". Лично я что-то не узрел в обращении городского главы акцента на перенос аэродрома. И вряд ли, следуя логике, мер может решать подобные вопросы на его уровне. Объект действительно стратегический. Если надо увеличивать аэродромные земли, то государство в бесспорном порядке может изьять необходимые земли у горожан. Можно и сложнее: межправительственном уровне , на паритетных началах, пересмотреть демаркационные линии государственных границ, что б более тяжелые самолеты могли садиться и взлетать.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цитата : "Область может вообще остаться без аэродрома.В мукачевском военном аэропорту уже полностью уничтожена вся инфраструктура. Там, по словам Евгения Прибегина, лишь на световую систему нужно 11 миллионов гривен. Таких денег на эти нужды у области нет."
    Ближайший аэропорт для Закарпатья будет во Львове, а на месте нашего аэропорта буду многоэтажки, торговые центры, это в лучшем случае...или красивые виллы "великих людей Ужгорода".И Вы думаете что мэру это не удасться?Всё произойдёт в лучшем виде, как со "спартаком".И митинги не помогут.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Что означает перенос аэропорта из Ужгорода? Это означает, что на новом месте, к примеру в Ужгородском районе, надо зарыть в землю 300 миллионов долларов!!!!!!!!!! больше двух миллиардов гривен! Где и у кого есть сегодня такие деньги? Денег нет и в ближайшее десятилетие не будет. ЗНАЧИТ АВТОМАТИЧЕСКИ, ПРИ ЗАКРЫТИИ УЖГОРОДСКОГО АЭРОПОРТА, ВОЗНИКАЕТ ПРОЭКТ ЕГО ПЕРЕНОСА НА БЫВШИЙ ВОЕННЫЙ АЭРОДРОМ В МУКАЧЕВО! КУДА ВЛОЖЕНИЯ НУЖНЫ МИНИМАЛЬНЫЕ! РАТУШНЯК НЕ ДУМАЕТ О ЛЮДЯХ, ОБ УЖГОРОДЕ И ЕГО ПЕРСПЕКТИВЕ, А ТОЛЬКО О ЗЕМЕЛЬНОМ ДЕРИБАНЕ И СОБСТВЕННОЙ НАЖИВЕ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні ! Йдеться не про те,щоб Ужгород залишився без аєропорту,а про його перенесення за межі міста !!! Сьогоднішній його стан,з великою натяжкою вписується в рамки норм і стандартів для аєродромів відповідного типу. З міркувань безпеки. будівництво нового,сучасного аєропорту,відповідаючого всім вимогам сьогодення, є правильним. Доречі Міністерство Транспорту та Зв'язку НЕ ЗАПЕРЕЧУЄ перенесення аєропорту за межі Ужгорода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хвороблва шизофренія козла з винницького городу,манія величності безнаказаного корупціонера,приврдять до того ,що міські "обранці" до речі нічого в Ужгороді не зробивши за своє життя руйнують те,що створювалось до них десятиріччами,привласнюють майно громади фальсифікованими аукціонами ,передачею на підставних осіб майна ,земельних ділянок . Купуючи грязними подачками прокурорів,суддів,міліціантів.Хлопці ви з глузду з"іхали чи шо?Як Ви в очи дивитесь своім дітям?Як ваші діти і онуки будуть жити в нашому маленькому місті,де кожен знає один одного!Знає що зробили іх батьки!Ганьба усім тим хто нагло гвалтує ужгородців!Припинить,зупинить цю корупційну зграю! Порт ім заважає ще більше продати землі.Бенца таке враження,що ваша установа прикриває злодіяння мера Ужгорода та його корупціонерів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Браво Віктор. Логіка залізобетонна. Ратушняк всіма правдами і неправдами намагається закрити стратегічно важливий обєкт задля додаткового заробітку, при цьому не боїться відверто брехати, перекручувати факти безпідставно звинувачувати керівництво аеропорту у хабарництві... Це сміливо! Сам стиль листа я б назвав діагностичним. Нічого зайвого, виключно симптоми психічної хвороби.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Принаймні в тексті звернення до Президента було викладено реальність,правду,якою вона є в дійсності.Як бачимо, ,викласти такі факти самому Віктору Адрійовичу та керівництву служби безпеки,це сміливо.