ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мэр Ужгорода Погорелов «погорел»?

    18 апреля 2024 четверг
    82 переглядів

    В интервью закарпатским газетам представитель «НеЧИСТОЙ силы» Солонтай, член комиссии по вопросам законности и правопорядка Ужгородского горсовета, продолжает «конкретно мочить» Погорелова, озвучивая свою версию исчезновения 21 млн. гривень из городского бюджета.Ранее тот же Солонтай подал в прокуратуру заявление с требованием возбудить против мэра Ужгорода Погорелова уголовное дело за растрату. Дословно в интервью газете «Трембіта» версия Солонтая выглядит так:

    - А що це за історія з викраденням 21 млн. з бюджету міста. Наскільки ці чутки є правдивими?

    - О. Солонтай: Рішення про прийняття цих коштів з держбюджету було затверджено сесією ще в травні минулого року. А в червні було оголошено тендер, який широко не афішували, і в ньому взяла участь лише одна фірма, на рахунок якої і були переказані ці гроші. У міськраді зберігаються документи на виконання робіт з цих коштів лише на 6 млн., але, думаю, і вони є сфальсифікованими.

    - Куди ж поділися інші гроші ?

    - О. Солонтай:На мою думку, це був гонорар Ківалову за фальсифікацію виборів у ЦВК, тому кошти і були переведені в Одесу. Погорєлов і Різак думали, що вибори виграє Янукович, і цю справу ніхто не підніме. Я вже з червня чекаю нової влади, щоб підняти її. Але слово за прокуратурою. Саме вона мала б порушити справу проти міської влади – щонайменше за халатність.

    Надо отметить, что Солонтай лишь публично озвучил давно ходящую Закарпатьем версию исчезновения денег из ужгородской казны – перевод их на счета одесской фирмы, имеющей отношение к дочке «Кидалова».

    Обком
    Ужгородець керуватиме Донеччиною?
    Депутатская комиссия Ужгородского городского совета подала заявление в прокуратуру Закарпатской области с просьбой возбудить уголовное дело против Виктора Погорелова
    Учасники закарпатської передвиборчої коаліції "Сила народу" остаточно перегризлися між собою за розподіл владного корита
    Ужгородська "НЕЧиста Сила" звернулася до Піскуна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору